Trænerinfo

Vigtig info
Opgaver til hjemmekampe
Halaflysninger i Skive fH
Stævnetilbud
Holdkort - HåndOffice
Holdlister - Conventus
Inputs til hjemmeside
Registrering af trænere
Blå Tråd

VIGTIG INFO TIL TRÆNER:

--- Her kan du finde Skive fH's trænerhæfte. I denne kan du læse om klubbens forventning til dig som træner. ---

Har du spørgsmål, er førsteprioritet altid at kontakte udvalgene: find kontaktinfo her under "Udvalg/trænere" .

  • Hvis du skal låne lokaler
  • Hvis du mangler tape
  • Dommerbooking
  • Kampflytninger
  • Osv.

kan følgende også kontaktes:

Jonas: jf@skivefh.dk / tlf: 20 47 89 24

Jesper: js@skivefh.dk

Erik: ec@skivefh.dk

Der er normalt mulighed for minikonsultation ved fysioterapeut mandage og torsdage fra 30 minutter inde i Ligaherrers træningstid.

Har du noget du gerne vil have på Skive fH's hjemmeside, eller på Skive fH Ungdoms Facebook-side? Skriv til Søren Ryevad på: Holstryevad@gmail.com

Opgaver til hjemmekampe

Nedenfor finder du info om hvornår førsteholdherrer spiller på hjemmebane, hvilke årgange der laver indløb med dem, og hvilke årgange der skal sidde gulvtørrer (opdateres inden sæsonstart)

Halaflysninger i Skive fH 2022/2023


(Opdateret 25/10-2022)

Følgende aflysninger pga. kampe eller andet i hallerne

(for information om aftenkampe og indvirkning på træningstider og løsninger - klik her)

Hvis man ønsker at træne på kasernen ved halaflysninger, kontakt venligst Jonas Fangel for nærmere aftale - (senest en uge før).

Træningsaflysninger pga. arrangementer i KCS, Resen Hallen, Resen gymnastiksal, Brårup Skole og Aakjærskolen - se skemaer nedenfor.

Stævnetilbud


Her vil de stævnetilbud Skive fH modtager blive vist. Tilmelding sker til Erik Christensen på tlf. 20 33 88 54  

Se dette link, hvis andre stævner har jeres interesse

Holdkort - HåndOffice


Klik her for at logge på HåndOffice, hvor du eksempelvis kan lave holdkort til kampe.

Minivejledning til oprettelse af spilletrupper og udfyldelse af holdkort - KLIK HER Vejledning fra DHF - HåndOffice - Spilletrupper og Holdkort - KLIK HER Der er en del spørgsmål og svar omkring brug af elektroniske holdkort på Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside. Klik på nedenstående link, og se om der er svar på det spørgsmål du har Spørgsmål / svar - DHF (Elektroniske holdkort) Spørgsmål / svar - DHF (Medlemsimport) Du kan blandt andet se svar på hvordan man streger ubrugte spillere bagefter en kamp. Svaret er: De fjernes fra holdkortet inden dette bliver lukket – 12 timer efter kampstart.

Holdlister Conventus


Klik her for at logge på Conventus, hvor du f.eks. kan se medlemslister. Kan du ikke huske dit sfh..... brugernavn, kan du kontakte administrationen på mail@skivefh.dk.

Inputs fra træner / ledere til holdsider

Alle trænere og ledere har fortsat mulighed for at lave offentlige indlæg / beskeder under holdsiderne. Inputs skal sendes til Ida Pinholt / ida@skivefh.dk hvorefter information vil blive lagt på holdets side hurtigst muligt.

Vi stræber efter altid at kunne uploade inputs samme dag.

For direkte information til spillere/forældre, anbefaler vi, at I skriver opslag i de lukkede Facebook-grupper.

For spørgsmål kontakt Skive fH´s kontor

Registrering af trænere mv.


Henvend dig gerne direkte på mail@skivefh.dk, hvis du ønsker blive en del af det stærke trænerstab i Skive fH ungdom. For interesse i at bidrage som seniortræner, kan der rettes henvendelse til Jonas Fangel, administration i Skive fH.

Der bliver indhentet børneattester på samtlige ungdomstrænere i foreningen, og enhver trænerkandidat der ønsker at bidrage til Skive fH's store organisation, skal forholde sig til de nedskrevne retningslinjer i trænerhæftet.

Klik på holdet "Trænere og Holdledere 2021/22" herunder, og registrer dig som træner, hjælpetræner eller holdleder. Husk at benytte funktionen "Allerede medlem", hvis du tidligere har været spiller / træner i Skive fH.

Når I tilmelder jer med funktionen "Allerede medlem", skal I efterfølgende benytte medlemslogin til at ajourføre oplysninger i rubrikken "Felt som Skive fH udfylder". I rubrikken "Felt som Skive fH udfylder" oplyser du hvilket hold du er tilknyttet f.eks. "U11 Drenge Resen". Ønsker du at ajourføre dine brugeroplysninger, kan du også gøre det ved at benytte medlemslogin - klik her

Titel: Trænere og Holdledere 2021/22
Pris: 0,- DKK
Om holdet: Her registreres trænere og holdledere. Husk at oplyse e-mail. Den bliver kun brugt internt.
Tilmeld

Skive fH´s Blå Tråd

Tankerne bag Skive fH's Blå Tråd

Den Blå Tråd tager udgangspunkt i Aldersrelateret Trænings Koncept (ATK) og DHF’s anbefalinger og retningslinjer i forhold til ungdomsarbejdet.

Da Den Blå Tråd er et omfangsrigt opslagsværk, har vi her splittet den ud i først et generelt kompedie med grundlæggende information om det at være træner i Skive fH, samt opdelte enkeltdokumenter for de respektive årgange:

Generel information til dig som træner i Skive fH

Lykkeliga - Handball Kids Mix

U2+U4 Mix

U5+U6 Mix

U7+U8 Mix

U9 Mix

U11 Piger & Drenge

U13 Piger & Drenge

U15 Piger & Drenge

U17 Piger & Drenge

U19 Herrer & Damer

Special Olympics - Handyball Mix

Den Blå Tråd skal medvirke til at skabe kvalitet, i det produkt vi tilbyder i Skive fH. Den fungerer som et arbejdsredskab for børne- og ungdomstrænere og definerer hvilken vej, vi i Skive fH ønsker at gå med vores børne- og ungdomsafdeling.

Den Blå Tråd medvirker til at sætte retning for klubben hen mod vores fælles destination => en velfungerende klub med fokus på udvikling for alle – på alle niveauer – såvel på som udenfor banen.

Den Blå tråd giver de håndboldfaglige og pædagogiske rammer for træning og kamp for alle børne- og ungdomshold. Den medvirker til at vores håndboldspillere – uanset alder, ambitioner og niveau – får en kvalitativ træning, og træner de rigtige ting på de rigtige tidspunkter.

Den Blå Tråd skal skabe grobund for et træningsmiljø og et fællesskab, som skal være med til at fremtidssikre Skive fH.

Legen og det sociale samvær skal i børne- og de tidlige ungdomsrækker have fokus fra jer som trænere. Børn og unge vil gerne blive gode til at spille håndbold, men de vil også gerne have det sjovt samtidig. Det skal I som trænerne efter bedste evne forsøge at efterkomme.

Alle spillere skal som udgangspunkt på banen i første halvleg i hver kamp. De skal spille det, der svarer til halvdelen af kampen og gerne spille flere pladser i løbet af kampen. Først i U13-U15 alderen begynder vi at fokusere mere på konkurrenceaspektet og den udvikling og læring, som ligger i det.

Trænergerningen i Skive fH tager udgangspunkt i en prioriteringsrækkefølge, der hedder klubben, årgangen, holdet, den enkelte spiller. Trænernes opgave som rollemodel og kulturel leder i den sammenhæng kan ikke understreges nok, og vi skal hjælpe hinanden med at leve op til det ansvar.

Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram