Trænerkabalen for de ældste drenge og herrerne på plads

Det er blevet tid til præsentation af drengetrænerne for sæsonen 2020/2021. I samme ombæring kan vi løfte sløret for de kommende andenholdsherretrænere i 2. division.

Alle hovedtrænere for U13 og nedefter offentliggøres i løbet af et par dage, når ungdomsudvalget har lagt sidste hånd på denne kabale.

Alle trænere og spillere tripper for at komme i gang, men grupperne vil hver især blive indkaldt til opstartsmøder, når det igen er forsvarligt at samles. Mere om det senere 🙂

U15 drenge får Peter Laursen i front

U15 drengene kan se frem til Peter Laursen som cheftræner. Peter bor her i byen med konen Terese, samt sønnerne Malthe og Lucas, der også spiller håndbold i klubben. Peter har et stærkt trænernavn, og er i lokalområdet et velkendt ansigt. Tidligere har han været chef- og assistenttræner for Stoholms bedste herrehold, imens han også har været assistenttræner for Skive fH’s førsteholdherrer i tre sæsoner.

Der er lagt op til samtræninger med U13 og U17 igennem sæsonen, og vi forventer igen en stærk årgang med rummelighed, samt både social og sportslig udvikling.

U17 drenge – byd velkommen til Casper Drensborg

Hos U17-drengene kan vi byde velkommen til en ny træner i klubben, da 27-årige Casper Drensborg får ansvaret for de unge talenter. Vores nye træner har den foregående sæson stået i spidsen for Fjends HK’s U15-drenge, og ser frem til at prøve kræfter med Skive fH.

Vi har fået Casper varmt anbefalet, og ser frem til at se ham på sidelinjen i Interfjord Arena. Casper har selv aktivt spillet seniorhåndbold i Stoholm IF på både 2. og 3. divisionsniveau.

U19 drenge og 2. divisions herre-trænerduo bliver Ralph Jensen Uhre og Rasmus Kongsgaard

Sidst kan vi også præsentere interessant nyt for de ældste U19-drengespillere, samt 2. division herremandskabet.

Ralph Jensen Uhre og Rasmus Kongsgaard vil i samarbejde varetage træninger og kampe.

Ralph er 39 år og bor i Mejrup udenfor Holstebro med konen Tina, hvor de sammen har 2 piger på 2 og 7 år. Han er medejer af et beregnerkontor i Herning, og oprindelig uddannet VVS-installatør.

Ralph har i sin aktive karriere spillet divisionshåndbold siden sit første seniorår, hvor han har repræsenteret klubber som Odder, Horsens, Rask Mølle, Skanderborg, Mejdal GIK (her trænede han U18 pige 1. division), og det blev også til et år som spiller på Amager, hvor han samtidig trænede deres U16 pige 1. divisionshold.

Senest har han været spillende assistenttræner for NSK Håndbolds 3. division herrer, hvor de igen i denne sæson er rykket op, og derfor skal spille i samme række som vores egne 2. divisionsherrer. Efter hjemkomsten fra København - og før tiden i NSK Håndbold - har han også været spillende træner for Mejdals GIK’s 2./3. divisionsherrer.

Anden del af trænerduoen består af Rasmus Kongsgaard, der er 35 år, og lastbilchauffør hos Danske Fragtmænd. Han bor i Holstebro sammen med kæresten Rikke, og til juni venter de deres første barn.

Rasmus har spillet sammen med Ralph i NSK Håndbold, og her har han været de seneste 10 sæsoner, der har budt på en rejse fra serie 1 til nu 2. division. Tidligere i seniorkarrieren har han spillet 2./3. division for Mejdal GIK, mens han som træner har stået i spidsen for Mejdal GIK’s U18-hold, samt forskellige damehold fra serie 1 til 3. divisionsniveau.

Tag godt imod allesammen!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram