Tre ugers kamppause slut - i morgen venter Bjerringbro-Silkeborg på udebane

I morgen slutter tre ugers kamppause for Skive fH-mandskabet, når de gæster Bjerringbro-Silkeborg kl. 19.00 i Jysk Arena. Kamppausen var ifølge cheftræner Arne Damgaard lidt for lang, og ligaholdet er mere end klar til at tage hul på kampprogrammet igen. Pausen er blevet brugt til at finpudse flere aspekter af spillet, for der er ganske simpelt blevet inkasseret for få mål i de første kampe, fortæller Damgaard.
”Vi har brugt kamppausen på at se, om vi kunne blive skarpere på noget kontra. Der synes jeg, vi har manglet lidt. Vi har et rigtig fint forsvar og mangler at få effekt af det og score nogle lette mål. Det har vi snakket meget om, og trænet alt det vi kunne. For det er der, vi skal have fundet nogle flere mål. Vi scorer for få mål.”

Bjerringbro-Silkeborg har spillet en enkelt kamp mere end Skive fH og er lige nu placeret på en sjetteplads med 11 point for 11 kampe. De sidste tre kampe har været nederlag til henholdsvis Lemvig, Aalborg og Skjern. At Bjerringbro-Silkeborg kommer til morgendagens opgør med tre nederlag, har også haft en betydning for Skive fH-mandskabet, fortæller Arne Damgaard.
”Det er jo klart, at man som hold tror, man kan det hele, hvis man vinder det hele, og så nogle gange kan man fange sådan et hold på det forkerte ben. Det var Lemvig-Thyborøn det første hold, der gjorde. Derudover har de tabt til Aalborg og Skjern siden, som er to fine hold, det er jo ikke en katastrofe at tabe til dem, så nu skal de også vinde. Det er en katastrofe, hvis de taber til os i morgen. Og det er jo også det, vi har brugt det til, at vi kan spille frit og gå ned og muligvis overraske. For de skal vinde den kamp.”

Men hvad er opskriften på sejr så? Med til opgøret skal det gode forsvar, og det kontraspil, som holdet har brugt tid på i kamppausen, siger Arne Damgaard, der tilføjer, at man har holdt lidt ekstra øje med spillere som Lassen, Bogojevic og Øris
”Vi skal starte med at dække godt op, fordi det er grobunden for, at vi kan lave kontraen. Og så skal vi løbe og lægge pres på dem, alt det vi kan. Det er et rigtig godt hjemmehold vi skal møde, og et sort hold, tror jeg, efter de har tabt de sidste tre kampe. Så de kommer med alt, det er jeg ikke i tvivl om, så vi skal være der,” siger Arne Damgaard og sætter også ord på tre vigtige brikker for Bjerringbro-Silkeborg.
”Lassen er klart deres bedste spiller med momentum. Han er god på alle parametre af spillet; brud, skud og især sit indspil. Så er der Bogojevic på venstre back, som også er godt spillende og har et tungt skud. Vi ved også, at Øris ligger og afgør kampe, hvis han få lov til det, så det er især de tre skytter, vi skal have styr på.”

Foruden BSH venter der hold i det kommende kampprogram, fra den lidt tungere ende af HTH Herreligaen. Det er til gengæld ikke noget, der får holdet til at ryste i bukserne, fortæller Arne Damgaard, der i snakken fremhæver de gode præstationer, som holdet allerede har vist på banen.
”Vi har jo heldigvis bevist overfor os selv, at vi kan være med mod holdene, og det er det, der gør, at vi altid går ind og tror på, at der er en chance. Det var noget andet, hvis vi ikke havde bevist det i alle de andre kampe og var faldet lidt igennem. Det har vi heldigvis ikke, vi har været med og kunne stå i mod dem, vi har mødt. Derfor giver det os en tro på, at det kan lade sig gøre, og det er virkelig vigtigt i selvforståelsen, hvor spillerne selv har vist, at der er muligheder. Vi tror på, at det kan lade sig gøre, hvis vi rammer dagen, og de måske ikke er der 100 procent.”

Om Skive fH-mandskabet henter point på udebane i morgendagens opgør, kan du som altid følge på tophåndbold med kampstart kl. 19.00 - vi opdaterer også fra opgøret på vores instagramprofil.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram