TTH-brag bliver til sommerbold!

TTH Holstebros herrer har klaret det formidabelt i europæisk håndbold, og da de gik videre til EHF Cup final-4, der afvikles i den kommende weekend, betød det samtidig glædelige udfordringer for planlægningen af Skive fH og TTH Holstebros kommende Santander Cup 6. runde kamp. Vi ønsker selvfølgelig vores naboklub et kæmpe tillykke med de flotte præstationer – det er en fornøjelse for hele dansk håndbold, og det må vi på intet tidspunkt glemme. Vi sidder klar med klaphatten!

Igår aftes spillede vores kommende modstander imod Aalborg Håndbold, og med Skive-briller kunne vi glæde os over scoringer fra de kommende Skive fH'ere Thomas Damgaard og Malte Justesen. Fra TTH Holstebros egen hjemmesiden: "De to herrer kvitterede tilliden med to vigtige scoringer i kampens døende minutter, og fik hermed indstillet sigtekornet til en spændende weekend i Kiel".

Pokalkampen var i første omgang planlagt til at blive spillet på fredag den 17. maj, men det falder sammen med det europæiske eventyr hos modstanderen, da TTH netop samme aften møder verdensklassemandskabet fra THW Kiel på deres hjemmebane i Sparkassen-Arena – en noget mere overkommelig opgave end selveste Skive fH i Interfjord Arena, men så har de noget at se frem til 😉.

Selvom det blev til TTH-sejr over Aalborg Håndbold i aftes, var det ikke helt nok til en DM-semifinaleplas, da Skjern samtidig besejrede SønderjyskE overbevisende. Det giver nu plads i deres tætte kampprogram.

Med den nyhed, kan vi præsentere pokalopgøret imellem Skive fH (1. division) og TTH Holstebro (liga) nu afvikles tirsdag den 4. juni klokken 19:00, og det bliver samtidig tidspunktet vi kan sige på gensyn til de spillere og trænere der efter denne sæson stopper i klubben, samt se vores nye cheftræner Arne Damgaard og de to spillere an i egen hal.

Billetsalget er allerede sat igang, så skynd dig ind på shop.skivefh.dk.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram