Turen går til Østfyn

Lørdag klokken 15:00 - forhåbentlig som en forret til en VM-finale med Danmark søndag - spiller vi udekamp mod SUS Nyborg i Ullerslev Kultur & Idrætscenter. Kampen bliver livestreamet fra klokken 14:50 på hjemmeholdets Facebook-side, så få brygget kaffen og tændt telefon, tablet computer eller fjernsynet.

Det er et hjemmehold der i det omvendte opgør gav os rigtig god modstand, og som vi på kynismen vandt med 8 mål over (34-26).

Hjemmeholdet er siden blevet forstærket med Rasmus Levinsen (har lavet 40 mål i hans blot 8 kampe), og leverer fra tid til anden overraskelser i rækken, hvilket deres position som nummer 12 også afspejler.

I deres seneste 2 hjemmekampe har de besejret netop Grindsted og HC Midtjylland der har været vores banemænd, så det bør være rigelig motivation til en god indsats. Deres første point blev hentet i sæsonens første kamp hjemme imod HEI Skæring.

Med 2 kampe færre end TM Tønder - 3 point foran dem - vil de kunne spille sig helt med ind i varmen om overlevelse med en hjemmesejr, hvilket for SUS - og generelt for oprykkere - må ses som et ultimativt sæsonmål.

For os selv gælder det om at komme tilbage, efter at vi på hjemmebane måtte se os slået markant af HC Midtjylland senest. En god præstation, hvor vi formentlig skal skabe kampen påkræves, og kan dyderne fra seneste besøg på Fyn i forbindelse med udekampen mod Otterup genskabes, har vi chancer for en god kamp og 2 point.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram