U17-pigecheftræner for 2021/2022 på plads

Først og fremmest, så savner vi enormt at se jer i hallerne. Vi håber I finder muligheder for at røre jer, får trænet lidt, og måske få dyrket noget socialt, hvor det er muligt.

Her under Corona-lockdown har vi arbejdet lidt ekstra på setup og trænerteamsene for den kommende sæson.

Skive fH kan præsentere Steffen Lindorff som U17-pigecheftræner for sæsonen 2021/22 (for årgangene 2004/2005).

Steffen er 26 år, uddannet på trænerhøjskolen i Ikast - ISI, hvor han har været tilknyttet forskellige hold. Steffen flytter til Skive efter sommerferien, og vil derefter have sin jævnlige gang i klubben.

I samme ombæring kan vi fortælle der er spændende nyt på vej for U17 drengene, som vi vil melde ud snarest de endelige detaljer er afklaret.

Vores kommende pigetræner har - trods sin unge alder - været træner i 10 år. Han har både trænet drenge og piger, og har trænet i Ikast, Bjerringbro og Kjellerup.

Steffen afslutter sin divisionstræneruddannelse til sommer, og har fået fine anbefalinger med sig - både fra trænerskolen og fra tidligere klubber. Vi ser frem til samarbejdet.

Der vil blive tilknyttet mindst én træner mere til truppen.

Teamsmøde for U17 pigerne og forældre

Tirsdag d. 2/3 kl. 19:00 er der et ”hilse-på-møde” på Microsoft Teams med Steffen, hvor potentielle U17-pigespillere og forældre kan sige hej, og høre mere om den kommende sæson.

Link til mødet kan findes her

I ungdomsudvalget arbejder vi på flere parametre pt., hvor vi bl.a. har fokus på ”efterskoleårene” - tiden før, under og efter - og selvfølgelig også fokus på de af jer, der ikke skal, eller har været på efterskole. Vi vil gerne tilbyde jer hele pakken. Vi vil have spillere, der vil træne og være sociale.

Vi vil lave et tilbud til dem af jer, der vil træne lidt ekstra, give den en skalle i styrkerummet osv. - uanset om du træner 2 eller 3 gange i ugen.

Faste træninger bliver tre gange i ugen, og hvis fritiden ikke er til det, så er 2 gange også fint - vi har fokus på en løsning der fungerer i samspil med alle de andre ting man skal nå som ung.

Der vil selvfølgelig blive arrangeret sociale arrangementer, for vi mener, at håndbold også er en social sportsgren, såsom opstartshygge, pizzaaften, bio-ture, fællesspisninger og hvad I ellers kan finde på - her får I også noget at skulle have sagt!

Tilbud: Der arbejdes i øjeblikket på at lave en ”udviklingsgruppe”. En udviklingsgruppe, hvor man samles med alle klubbens udviklingsspillere. En gruppe bestående af 17-20 årige. Tankerne og afklaringerne herom er ikke helt over målstregen endnu, så mere om det senere. I dette tilbud vil du både blive trænet af egne og gæstetrænere fra og udenfor klubben.

Klubben har igen hyret en fysisk træner til ungdommen. Michael Kjærulff, der i år har bidraget med rå energi og entusiasme, vil fortsætte sit arbejde næste sæson.

Målmandtræneren er også på plads. Nicolas Birke, kredstræneren, som de fleste målmænd kender, er igen klar for Skive fH.

Har du spørgsmål inden mødet - eller vil gerne være med som potentiel ny spiller - så kontakt mig endelig.

Mvh Henrik Pehrson på vegne af

Ungdomsudvalget Skive fH

Tlf. nr: 60 13 36 32 / Mail: henp@skivekommune.dk


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram