Udmelding fra Divisionsforeningen Håndbold

Det har nok ikke undgået nogens opmærksomhed at regeringen og sundhedsmyndighederne i dag har meldt ud, at de opfordrer til at arrangementer med mere end 1000 deltagere udskydes eller aflyses resten af marts. Det har stor betydning for dansk ligahåndbold. Da vi i dansk håndbold ikke vil have mulighed for at genplacere de mange kampe, er beslutningen derfor at de programsatte kampe spilles som planlagt, men uden tilskuere.

Vi kan som dansk håndbold ikke sætte os uden for den klare anbefaling der er udsendt, og dette er desuden understøttet af Dansk Idrætsforbund, og er ligeledes en model vores sportskollegaer i Danmark har valgt.

Vi har ikke planer om at aflyse nogle kampe, så længe der ikke er en sundhedsmæssig vurdering af, at der ikke bør spilles. 

Omkring Santander Final4, der er programsat til næste weekend i Jyske Bank Boxen i Herning, vil der i starten af næste uge komme en afklaring på om dette kan flyttes til et senere tidspunkt. Alle billetkøbere vil få direkte besked.

Vi beklager de ulemper dette måtte give for klubber, spillere, sponsorer og publikum.

Med venlig hilsen

Divisionsforeningen Håndbold

Thomas Christensen

Konklusion fra Skive fH:

Kampene Otterup HK på udebane søndag d. 8/3 klokken 15:00 (denne weekend), FIF København på udebane fredag d. 13/3 klokken 19:00, Team Sydhavsøerne på hjemmebane fredag d. 20/3 klokken 19:30 og IK Skovbakken på udebane lørdag d. 28/3 klokken 16:00 skal afvikles uden tilskuere.

Billetsalget til hjemmekampen mod Team Sydhavsøerne d. 20/3 klokken 19:30 er som konsekvens indstillet dd.

I den kommende uge vil vi opdaterer omkring fremtidige kampe, refundering af billetter m.v.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram