Ung dansk mester skifter til Skive fH

Skive fH får ligatilgang på højrefløjen, når sæson 2019/2020 bliver til 2020/2021. Rasmus Kier, der efter denne sæson skifter til Århus Håndbold, kom til Skive fH fra BSV i en lidt lignende situation, og uden at sammenligne, så opnåede de begge spilletid i Champions League for deres respektive ligahold.

Fra Aalborg Håndbold skifter Magnus Møland, der har vist sig som en ung og ambitiøs spillerprofil, der med den rette hjælp på vejen kan føre sin karriere vidt. Magnus er den 27. marts fyldt 20 år, og han falder derfor ind som fod i hose af Skive-spillere der jagter udvikling, og som har store ambitioner for egen karriere på længere sigt.

Fra hans nuværende cheftræner i Aalborg Håndbold, Stefan Madsen, er der rosende ord om den træningsiver Magnus bidrager med, samt hvad han med skiftet til Skive fH kan se frem til.

”Magnus er en rigtig god fyr, og jeg vil gerne sige tillykke til både ham og Skive fH med den aftale. En lidt stille person, men han kommer fra et godt hjem med stor opbakning på hjemmefronten. Han er meget pligtopfyldende, og gør det rigtig godt i hverdagstræningerne. Han har været god til at acceptere hans rolle i Aalborg, og fortjener kun ros på den front”, beretter Aalborg Håndbold cheftræner.

Magnus er en spiller der har formået at sætte ind på trænerens opfordring, og netop match-uppet med Skive fH ser Stefan Madsen som gavnligt for den fortsatte udvikling.

”Jeg var lidt bekymret for ham i efteråret, hvor han var lidt låst i hans afslutninger, men det har han faktisk arbejdet rigtig meget med. Han er en fin forsvars-og kontraspiller. Jeg tror Skive er noget nær det optimale sted for ham netop nu, og jeg har snakket med ham, at det vigtigste er at komme et sted hen, der har et godt træningsmiljø han har været vant til. At han kommer et sted hen med en sund træningskultur, og hvor der er gode faciliteter”, lyder ordene for hans snart tidligere cheftræner.

Med tilgangen af Magnus, der til daglig bor i Aalborg, står Skive fH i den kommende sæson med Sebastian Kanstrup og nytilkomne Magnus Møland på højreflanken.

”Magnus er en hurtig ung gut vi har fået anbefalet ved Aalborg Håndbold, og han har gjort det fint i de chancer han har fået på deres førstehold. Griber han chancen, så har vi en rigtig god duo til den kommende sæson”, forklarer Arne Damgaard.

Den unge fløjspiller har, som forventet, store planer om at bygge på sin karriere, men ved at der i en 1. division topklub som Skive fH ligeledes er kamp om spilletiden, og at der skal knokles hårdt for at opnå regelmæssige optrædener.

”Jeg ser en super udviklingsmulighed ved mit skifte til Skive fH, og jeg har kun hørt positivt om setuppet klubben byder, så jeg har slet ikke haft bekymringer på den front. Jeg ved at min direkte konkurrent på højre fløj, Sebastian Kanstrup, også er rigtig dygtig, men jeg har snakket med Arne Damgaard, og han har lovet der er hel åbn konkurrence, når vi møder ind til opstartsperioden. Jeg vil komme med alt det jeg har lært fra Aalborg Håndbold, og så vil enhver håndboldspiller jo gerne have mest mulig spilletid – det er dét vi brænder for”, forklarer han således.

Særligt én kommende holdkammerat har Magnus et specielt forhold til, og han har også haft betydning for det kommende skifte til de lyseblå.

”Jeg kender Casper Dohn, der er et år ældre end mig, men vi har gået i skole sammen, og har spillet på hold tidligere. Vi har snakket om at flytte sammen i Skive, så jeg tager springet væk hjemmefra, hvilket jeg tror er rigtig godt for mig”, lyder det fra Møland.

Der arbejdes fortsat på den nye trup, og vi melder ud løbende som brikkerne falder på plads.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram