Velspillende oprykkere kommer til Skive

Sammen med HC Midtjylland har IK Skovbakken gjort god reklame som oprykkere, idet de i skrivende stund ligger nummer fem i 1. division, mens HCM indtager fjerdepladsen.

Derfor er det med paraderne oppe vi på søndag tager imod IK Skovbakken, som kommer ind til opgøret med en frisk sejr over nummer 3 - Otterup HK. Hos gæsterne er den tidligere Skive-spiller Tobias Jørgensen topscorer med 48 mål i 11 kamp, mens Aarhus-forstaden ligeledes har tidligere spillere som Mads Johansen og Daniel Glud at finde på holdkortet.

Prædikatet som oprykkere har Skovbakken for længst kastet af sig, og formentlig vil der også komme en del tilskuere fra Østjylland, samt herboende Skive-familier til de tidligere Skive fH’ere. Vi håber derfor at hjemmebanepublikummet ligeledes kommer i hallen på søndag, så vi sammen kan sikre den andensidste optræden på eget gulv i 2019 bliver med 2 point.

Vi skal gøre vores arbejde til at sikre én ting er træningskampe som den vi tabte mod Skovbakken i sæsonstarten, mens vi er stærkest når det gælder point i turneringen. På hjemmebane er det hidtil blevet til fem sejre i seks kampe, og den statistik skal med en helstøbt indsats forsøges udbygget.

Søndagens kampsponsorer er Sparekassen Balling og Skive Festival, og har du endnu ikke købt billet åbner billetsalget fra klokken 18:00, mens du endnu også kan sikre dig adgang på shop.skivefh.dk.

Der er kampstart søndag klokken 19:00.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram