Vi giver tilbage – hele næste sæson…

Denne sæson blev - som alle er bekendte med - en underlig en af slagsen, og lige hvor det blev sjovt, måtte vi indstille alle aktiviteter. Vi indtog 2. pladsen og havde udsigt til spændende kampe om at komme i Ligaen. Sådan skulle det - på grund af den trælse Covid-19 - ikke være.

Vi savner at spille på #VoresHjemmebane, at mærke opbakningen fra Interfjord Arena, men nu tager vi revanche… I stor stil!

Hele den kommende sæson - til alle kampe - indfører vi gratis entré!

Med indførslen af den frie adgang til alle hjemmekampene, vil vi samtidig søsætte nye initiativer der kan støtte vores håndboldklub med indtægter - håbet om gode oplevelser i hallerne giver samtidig håb om større støtte, når I kommer til håndbold. Lidt nytænkning, om man vil.

Køb dine faste pladser:

Der vil i sæsonen kun være adgang i sektion E for samarbejdspartnere i Skive fH, imens det er muligt at reservere din egen plads i sektion B (midtersektionen bagved dommerbordet).

Vi tager en pris på 200 kr. for at reservere pladsen til alle kampe i sæsonen, men så er du også sikker på at kunne gå hen til din faste plads kamp efter kamp (de vil blive opmærket på kampdage). Ønsker du at gøre brug af tilbuddet, kan du sende en mail til jf@skivefh.dk.

Vi ses på #VoresHjemmebane, hvor ALLE bydes indenfor til tophåndbold.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram