Vi skylder en...

I aften tager vi imod HEI Skæring, og lige så fedt det var at slå TMS Ringsted i en kogende Interfjord Arena, lige så træls var nederlaget til velspillende HC Midtjylland i Holing for en uge siden. Foran et velbesøgt udebaneafsnit blev det til et nederlag, og overfor de medrejsende skylder vi en bedre indsats.

Man skal rejse sig ved træet man er faldet, og det er ambitionen i aften. HEI Skæring byder blandt andre på den tidligere Skive fH'er Jeppe Østergaard og træner Ryan Zinglersen, mens de helt store profiler er topscoreren Nicolaj Schytt, der er den tredjemest scorende spiller i hele 1. division.

Der er kampstart klokken 19:30, og har du endnu ikke købt billet, kan dette gøres på shop.skivefh.dk, eller i billetsalget fra 18:30.

Når det er sagt, så er torsdagens opgør startskuddet til en spændende weekend, da Steffen Carstens 2. division herrer allerede imorgen fredag møder lokale Stoholm/Viborg - ligeledes i Interfjord Arena. Denne kamp fløjtes igang kl. 19:00, og her er det fri entré.

Skive fH's ubesejrede damerne møder fredag HEI Skærings 3. division damer - denne kamp på HEI's hjemmebane i Skæring, og her fløjtes der op klokken 20:00.

Allerede mandag skal Damgaards disciple i aktion igen - og igen i Interfjord Arena. Primo Tours Ligaen ligger stille for tiden grundet slutrunde, og det benytter danmarksmestrene fra Aalborg Håndbold til at besøge Interfjord Arena. Der er kampstart klokken 15:30, og her byder vi indenfor kvit og frit. Hvem ved - måske er Mølgaard og de andre stjerner med?

Fik du sat krydserne til en masse lækker håndbold? Første mission: 2 point, hvor modstanderen er et HEI-mandskab der sidste sæson vandt 33-34 i Skive... Vamos!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram