VIGTIG INFO: INGEN TILSKUERE RESTEN AF 2020 + Midlertidig nedlukning i Skive fH…

I Skive fH betyder nedlukningen konkret udsættelse af over 40 ungdomskampe + aflyste træninger for alle andre end 1. division herrer fra imorgen fredag d. 11/12-2020 og i resten af december måned.

Dog må vi forholde os meget seriøst overfor den stigende smitte, og Skive fH ønsker at bidrage proaktivt til bekæmpelsen af COVID-19 smittespredningen.

Professionel sport er undtaget for nedlukningen, og derfor vil 1. division herrer være det eneste aktive hold i resten af 2020, hvor de fortsætter med at spille kampe + træning.

MEN…

På lørdag møder 1. division herrer på hjemmebane IK Skovbakken, og fra at vi forventede at være op til 500 personer totalt (som skrevet i invitationen), må vi desværre melde kampen skal afvikles uden tilskuere, ligesom vilkårene bliver de samme for hjemmekampen mod Team Sydhavsøerne d. 22. december - En dag vi ellers havde glædet os til at sige god jul og tak for i år til hinanden. Restriktionerne gælder foreløbigt indtil 3. januar 2021, og vi kommer med nyt snarest vi hører noget.

Der bliver kun adgang for folk der officielt har noget med 1. division herrerne at gøre til de 2 1. divisionskampe.

Der bliver altså ingen VIP-gæster, ingen sponsorer, ingen sæsonkortholdere eller tilskuere overhovedet… ☹

En kæmpe tak skal lyde for jeres omstillingsparathed, der desværre blev for markant et ”buzz-word” i år. Fingrene er krydset for 2021…


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram