Vigtig sejr over AJAX fredag aften!

Fredag klokken 19:30 spillede Skive fH på hjemmebane, og var man i tvivl om opgørets vigtighed, var det bare at titte til tabellen. Nummer 4 fra AJAX havde alt at vinde, men det var hjemmeholdet der blæste til angreb fra minut 0.

3 minutter og 45 sekunder senere viste måltavlen 4-0 via kyniske kontrastød, og udeholdet forlangte team time-out. En uheldig udvisning til Emil Grønbech skulle sætte københavnerne i gang, hvorefter 4-0 blev til 4-4. Vi skulle få lidt af en yo-yo-kamp, hvor målene faldt i stimer.

Sidste stime i de første 30 minutter blev akkompagneret af en velspillende Jeppe Gade, der gjorde det til både 13 og 14-11, inden lidt målbytteri kunne afspejle pauseføringen på 17-14, da Rasmus Graffe formåede at pynte lige inden sidebyttet.

Malurt i bægeret var omtrent 7 brændte 100%-chancer, som reelt kunne have lukket opgøret allerede her. Heldigvis skulle den manglende skarphed ikke resultere i et pointtab.

Anden halvlegs begyndelse stod der Tobias Svend Rasmussen på for hjemmeholdets side, da han noterede sig for 4 af de første 5 scoringer.

Herfra var der desværre en scoringspause under opsejling, og fra de 38. til 50 minut blev det ikke til mål for hjemmeholdet, hvorfor en relativ sikker føring på 22-18 blev vekslet til AJAX-føring 22-24.

Hjemmeholdet genfandt dog den kynisme mange point er blevet reddet hjem på, og med en velspillende Matias Damgaard blev det til en sejr på 31-29, hvor det dog atter var Tobias Svend Rasmussen der kunne lukke opgøret med den sidste scoring i sidste sekund.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram