Vil du være en del af Skive fH?

Vi glæder os til en megaspændende sæson, og i dén forbindelse har vi nogle ting der skal være på plads og afvikles til hver hjemmekamp.

Her er vi mega glade for vores frivillige, og hos os handler det om at bidrage med hvad man kan, og ikke mindst hvad man har lyst til at lære!

Her har du muligheden for at få en god post til dit frivilligheds-CV, at styrke dit netværk, og ikke mindst blive en del af et rigtig hyggeligt fællesskab. Vores klare vision er at bringe tilskuerne i centrum af de gode oplevelser, og at sørge for alle går fra hallen med et smil på læben.

Det kan være alt fra mere tekniske opgaver som vores nye måltavlesystem, og at spille musik og speake, men også de mere praktiske opgaver, som at klargøre og aflevere hallen i fin stand, sørge for vores sponsorers oplevelse, være i vores maskot, og generelt bringe en rigtig god og hyggelig oplevelse for alle vores tilskuere!

Du behøver ikke at være til alle kampene, for vi har forståelse for at der er andre ting der fylder i kalenderen :-).

Har du et ønske til en specifik ting du gerne vil hjælpe med – eller kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige opgaver i Skive fH - er du meget velkommen til at kontakte vores frivillighedskoordinator Susanne Trier Hansen på mailen susannetrier@hansen.dk eller telefonnummer 61167887.

Skive fH - Vi bringer Skive Kommune på landkortet sammen!


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram