William Skovsager tager første seniorsæson i Skive fH

Foto: BenjaminChristensenFoto

I indeværende sæson er det blevet til indhop i 11 af de 28 1. divisionskampe, og William Skovager (årgang 2001) fortsætter læringskurven i Skive fH, hvor han til næste sæson officielt går fra at være U19- til seniorspiller.

Med en 1-årig kontrakt kan der i sæsonen 2021/2022 trykkes ”Skovsager” på bagsiden af spillertrøje nummer 5.

Vi ønsker altid at stille i stærkest mulige opstilling, og at have lokale spillere med på rejsen betyder ligeledes meget for vores forening. Spillere med rødder i området er vigtige, og giver en mulighed for at vores egne ungdomstalenter i Skive fH har noget at spejle sig imod. At det kan lade sig gøre i en top-16 klub i Danmark, gør historien rigtig god.

”William er ikke blevet tilbudt en kontrakt for at være lokal, men vi vil gerne have ham til at fortsætte i klubben, da han går til opgaverne med en stor ydmyghed og vilje – grundværdier vi har på plads. Han har flyttet sig flot over flere sæsoner i hans ældre ungdomsår – fysisk og ansvarsmæssigt”, forklarer cheftræner Arne Damgaard.

Har man fulgt med i Skive fH Ungdom igennem den senere årrække, har man fulgt Williams udvikling fra profil blandt U19 drenge og 2. division herrer, til nu at få indhop i toppen af 1. division. Den unge venstre back har været vedholdende i styrketræningen, hvor kiloene er blevet møbleret rigtigt, og med modent spil er der kommet mere og mere ansvar på de brede skuldre.

Vi har ikke været herre over den matte håndboldsæson 2020/2021, og at vores 2. division herrer ikke kunne træne og spille kampe har ikke været fordrende for udviklingen af vores unge talenter, der som William leverer indhop for førstehold herrer fra tid til anden. Det har betydet færre spilleminutter, men det er ikke en konsekvens William tillægger klubben.

”Det første år jeg har været en del af førsteholdet i Skive, har været meget lærerigt. Jeg synes jeg har fået lagt mange lag på mit spil, og udviklet mig på mange parametre - både på spilforståelse og på det styrkemæssige, hvor vi som del af professionel idræt har haft nogle muligheder for at holde os i gang. Grundet Covid-19 er det ikke blevet til mange kampe i år, så jeg glæder mig meget til vi at komme i gang med den nye sæson, hvor vi kæmper med i landets bedste række, men også med vores 2. Div. hold, hvor jeg har en lidt større rolle”, forklarer den unge venstre back.

Over de kommende uger vil det blive til flere spillerpræsentationer for den kommende ligatrup 2021-2022.


Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram