Sponsorer

Der er mange fordele ved at blive sponsor i Skive fH. Udover at man støtter en af Danmarks største håndboldklubber mål på medlemstal, er man også en del af et fantastisk netværk af virksomheder og organisationer. Som sponsor i Skive fH kan man sammensætte sit sponsorat, som man ønsker det, så man derved opnår den ønskede og optimale eksponering.

Erhvervsklubben er det naturlige mødested for egnens virksomheder, der både vil netværke i og omkring håndboloplevelserne i forbindelse med vores hjemmekampe.

Eksponering af virksomheden kan desuden ske på rigtig mange platforme, der både involverer de traditionelle måder, men også mere innovative tilgange til eksponering er mulige. Vi tilpasser løsningen ud fra dine behov.

Ønsker du og din virksomhed at høre mere om mulighederne for at blive sponsor i Skive fH, så kontakt Jesper Sørensen på 40 97 64 36 eller mailadresse js@skivefh.dk

Skive forenede Håndboldklubber
Skyttevej 12
7800 Skive
CVR: 77761314

Tilmeld dig nyhedsbrev

    Følg os på vores sociale medier
    Privatlivspolitik og vedtægterSalgs- og Handelsbetingelser
    Copyright © 2019 Skive fH
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram