Skive fH

Mors/Thy tager pointene i lokalopgøret

Det blev et lokalbrag præcis som vi havde forudset med masser af mennesker på lægterne, fight på banen og mange mål. Knap så tilfredse er vi med resultatet på banen, for Mors/Thy kunne nemlig løbe med pointene, da de satte flere mål til end os med slutstillingen 25-29 i Interfjord Arena.

For de fremmødte tilskuere var der masser af spændende håndbold på banen, for det var tydeligt at se på spillerne, at dommerne havde fløjtet op til lokalbrag. Efter seks minutter på banen, var der for begge hold kun sendt to mål i alt bag målmændene. Efter knap 15 minutter af første halvleg lykkedes det Skive fH at komme foran med to mål. Rasmus Henriksen gjorde det dog svært for Skive-bagkæden at komme til de gode scoringsmuligheder. Derfor blev det også Mors/Thy der klart kom bedst til pause med en føring på 16-11.

Skive har ofte før spillet en mindre god 2. halvleg, men i går var det dog ikke tilfældet. Selvom Mors/Thy kunne bringe sig foran 11-18 kort efter pausen, så var Skive fH hurtigt med i kampen igen med fire scoringer i træk og masser af spændende håndbold tilbage for tilskuerne.

Herefter blev det dog en kamp mod uret for Skive-mandskabet. Mors/Thy trak fra igen og igen, men hver gang formåede Skive fH at hente, blandt andet takket være en varm Shadrach Nsoni i målet og Anders Gade i den anden ende. Tiden blev dog knap for Skive fH, der igen var på jagt med knap 10 minutter igen og en fem-målsføring til Mors/Thy. Hullet op til Mors/Thy Håndbold blev dog i sidste ende for stort og vi må se os slået i lokalopgøret mod selvsamme.

Kampens spiller, som vi kårer i samarbejde med Egeris Blomster, blev Anders Gade. Gade ender som topscorer for Skive fH i opgøret med syv mål