Skive fH

Støttemedlem & frivillige

Bliv støttemedlem i Skive fH

I Skive fH kan du tilmelde dig et støttemedlemskab for 100 kroner. Dette gøres simpelt igennem Conventus via nedenstående tilmeldingsprocedure.

Se handelsbetingelser her

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder. Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort og Visa Dankort.

Bliv frivillig i Skive fH!

En klub som Skive fH er ikke bare drevet af en administration og bestyrelse, men i høj grad de mange frivillige, der hjælper med at få tingene til at klappe. Arbejdsopgaverne og hyppigheden i klubben er meget forskellig, men alle er en del af de sociale bånd der krydses på kryds og tværs.

Vi er altid på udkig efter den nye stjerne udenfor stregnerne, og det er ligemeget om du er god til at brygge kaffe eller IT-kyndig. Vi forventer at du er serviceminded og smilende, men om du har lyst til “kundekontakt” er selvfølgelig op til dig. Meget er tilpasset dine præmisser, så vi sikrer et langsigtet samarbejde.

Du skal selvfølgelig også have lov til at komme i hallen engang imellem uden at blive kaldt på arbejde, og derfor får du et årskort til en ståplads, som gælder til samtlige hjemmekampe, i tak for din indsats.

Opgaverne spænder vidt, og eksempler kan være:

De sørger for gulvreklamer og opsætning af reklamebander/reklamebannere inden kamp.

Du kan komme til at skyde billetstregkoder :).

Tørre gulv (min. 15 år).

sørge for at VIP-gæsterne møder en flot buffet.

Vi har fået nye muligheder med et flot scoreboard, og mangler en person til den grafiske afvikling.

Du behøver ikke være bodybuilder – kontrol ved indgang og i hallen, og følge folk på plads.

Du hjælper med at rydde hallen efter kampen, så vi sammen forlader hallen med god mavefornemmelse.

Er det noget for dig? Tøv endelig ikke med at skrive en mail til Jonas Fangel på jf@skivefh.dk eller ring på tlf. 20 47 89 24.

Eller anvend én af nedenstående genveje: