Skive fH

Kvinder

Stilling & kampe

Her får du overblikket over den aktuelle stilling og kampprogrammet

Skive fH's Kvindehold - et socialt elitemiljø

På Skive fH´s 2. divisions kvindehold ønsker vi at skabe rammerne for talentfulde håndboldspillere og på sigt få holdet i 1. division.

Trænerposten er besat af Karin Have, som i sommeren 2021 har overtaget roret i Skive fH. Karin Have kommer til Skive fH som tidligere spiller og med en årelang og positiv historik hos SIK Søndermarken.

Vejen til 2. division

I sæson 2018/2019 spillede Skive fH sig fra Serie 1 til Jyllandsserien i efteråret og i foråret fortsatte de tempoet og rykkede i 3. division.

I den efterfølgende sæson strøg damerne direkte igennem 3. division og sikrede sig endnu en oprykning. Sæsonen 2020/2021 blev kort grundet Covid-nedlukning, men holdet formåede at overleve i 2. division, og målet er nu sat ind på, på sigt at rykke i 1. division med holdet.   

Ønsker du at prøvetræne med Skive fHs 2. division Kvinder, er du velkommen til at kontakte cheftræner Karin Have på tlf. nr. 21 20 46 14

Seriebolden ruller også

Skive fH har også et breddetilbud, hvor der er plads til alle niveauer med det sociale i fokus. I sæsonen 2023/2024 spiller andethold kvinder i Danmarksserien. 

Ønsker du at prøvetræne omkring dette hold, kan du kontakte holdansvarlige Søren Riis-Jensen på tlf. nr. 23 44 34 46