Skive fH

Årets frivillige i Skive fH og Årets idrætsleder i Skive kommune: Susanne Trier Hansen

De fleste af jer kender sikkert Susanne eller har set hende ude i hallerne hos os. Her bruger hun nemlig rigtig meget af sin tid som vores frivillighedskoordinater, hvor hun stort set er i berøring med alle de spændende ting, vi laver i klubben. Susanne har nemlig den indstilling, at hvis der ikke er nogle, der byder sig til, så tager hun selv teten.

Susanne er også mere end frivillig, når hun hver mandag står i hallen med trænertrøjen på for vores Handball Kids-Hold, og her kan intet stoppe hende. Selv Corona fik ikke stoppet Susanne fra at køre Skive og omegn tynd med julegaver til vores spillere.

Derfor er Susanne også Årets frivillige, fordi hun fortjener en kæmpe stor anerkendelse for hendes evigt positive og løsningsorienterede indstilling til enhver opgave. Susanne fik ved overrækkelsen en gave fra Vestjylland Forsikring, som vi kårede Årets Frivillige sammen med.

Og mens vi selv kårede Susanne som Årets Frivillige i fH, så blev hun også Årets Idrætsleder i Skive kommune kåret af Skive Idrætssamvirke – så vi tillader os samtidig at være vildt stolte af Susanne!