Skive fH

Afventende protestafgørelse udsætter oprykningskampe

Efter weekendens sejr i Otterup stod det klart Skive fH er med i top-3, hvilket betyder sæsonen endnu ikke er slut for Damgaard og Schillings tropper! 

Ifølge nuværende plan skal vi i en bedst-af-3-serie møde nummer 2 – aktuelt Team Sydhavsøerne – om at få de afgørende kampe mod et ligahold om en plads i den bedste række i sæsonen 2023/2024. Opnår et af de 2 hold minimum 3 point i de 2 første kampe (sejr + uafgjort), er der ikke brug for tredje kamp. 

Terminerne hed oprindeligt at første kamp skulle spilles 15.-16. april, anden kamp 22.-23. april og en evt. tredje kamp 29.-30. april, men da Skive fH efter udekampen mod Team Sydhavsøerne d. 21/1-2023 indsendte en protest over mulig brug af ulovlig spiller hos TSØ – og da denne sag fortsat kører – betyder det serien mod enten Team Sydhavsøerne eller HØJ Elite er udskudt, indtil der er fældet afgørelse af sagen hos Dansk Idrætsforbund. Grunden til at HØJ fortsat er i spil til top-3, skyldes at Skive fH sandsynligvis vil overtage de 2 point fra TSØ ved medhold, hvilket vil sende Skive på anden- og HØJ på tredjepladsen. Begrundelsen for udsættelsen fra Divisionsforeningen og DHF er, at man ikke ønsker at igangsætte en kvalifikationsserie mellem “forkerte” hold, hvilket vi anerkender og forstår.

Konkret vil afgørelsen fra DIF enten stadfæste holdenes placering eller sende os på andenpladsen med hjemmebanefordel mod HØJ Elite i kamp 1 og en eventuel kamp 3.

Èn ting er dog mejslet i sten: Vi glæder os enormt til at kunne byde jer indenfor til kvalifikationskampe – hvad enten det bliver mod Team Sydhavsøerne eller HØJ Elite, men præcise tidspunkter lader vente på sig!

Snarest der er nyt melder vi ud, hvilket også gælder for de endnu ikke fastlagte pokalhjemmekampe mod hhv. SønderjyskE for herrerne og Aarhus United for damerne.