Skive fH

Anders Gade: Det var et dejligt punktum at sætte

I går spillede Skive fH-mandskabet den sidste ligakamp for denne gang mod Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor det her blev til en sejr på 34-31 efter en fin præstation af holdet. Det blev dermed også det sidste punktum for ligasæsonen og bestemt med en godkendt præstation, ifølge Anders Gade.
”det var et dejligt punktum at sætte. Det var dejligt at få en sejr her i sidste kamp og komme op på 15 point, og alligevel stadig rykke ned. Jeg synes godt, vi kan være det bekendt, vi kom med i dag.”

15 point er blevet hentet i 28 kampe og normalt ville det være nok til at blive i HTH Herreligaen. I år har ligaen dog aldrig været tættere og 19 point har heller ikke været nok til at blive oppe. En sindssyg tæt liga, som Anders Gade sætter ord på.
”Der har været to hold, der har været bedre end alle andre, Aalborg og GOG, og så har resten egentlig været en klump efter det, hvor alle har taget point fra alle. Vi har selv ikke været dygtige nok til at få nok point, hvor 15 point tidligere havde været nok. Med lidt held havde vi også fået lidt flere point, hvor vi måske ikke har været skarpe nok i de afgørende situationer, så havde det måske set helt anderledes ud.”

Kigger vi tilbage på gårsdagens kamp, så var Anders Gade selv, en vigtig mand på banen. I 2. halvleg blev kampen lidt ekstra spændende og Skive kunne stille og roligt, men sikkert trække en smule fra Lemvig-Thyborøn. Blandt andet takket være en velfungerende anden bølge med Anders Gade i spidsen.
”Vi kommer ud med rigtig god energi og så falder vi en smule ned, hvor man godt kan se, at der er to hold, der ikke har så meget at spille for. I 2. halvleg kommer der alligevel god tænding på, vi får løbet med dem og så får jeg lov til at løbe med i 2. fasen, hvilket passer mig rigtig godt, hvor jeg kan få lov til at bruge nogle af mine kompetencer der. Så det var superdejligt at være med til at sikre sejren med holdet,” lyder det fra Gade.

Tilbage i denne sæson har vi en enkelt betydningsfuld kamp tilbage; næste runde i Santander cuppen, hvor vi møder Grindsted fra 1. division. Inden da venter der dog en kort håndboldpause for spillerne, inden de igen tager hul på træningen. Helt tilfreds med lodtrækningen er Anders Gade dog ikke.
”Grindsted er et utrolig trælst hold at spille imod for det første, men jeg håber vi kan gå professionelt ind til opgaven. Og så skal vi selvfølgelig vinde den kamp, det er der ingen tvivl om, det skal selvfølgelig være videre avancement i pokalen.”

Kampen mod Grindsted spilles på udebane d. 10. maj.