Skive fH

Anders Gade stopper i Skive fH til sommer

Når vi på torsdag spiller den sidste kamp i denne sæson i pokalopgøret mod Grindsted, så bliver det også sidste kamp i den blå trøje for Anders Gade. Playmakeren har valgt ikke at forlænge samarbejdet med Skive fH og selvom det kun blev til en enkelt sæson i det midt-og vestjyske, så ser han tilbage på et godt år i den blå trøje.
”Jeg synes alt i alt, det har været et godt år på godt og ondt. Men jeg vil huske tilbage på en god tid med nogle gode mennesker. Vi har haft det godt sammen, selvom vi måske ikke har vundet helt så mange kampe, som vi gerne ville.”

Anders Gade havde svært ved at få arbejde og bopæl i Århus til at hænge sammen med en forlængelse i Skive fH. Med fra klubben tager han gode minder, hvor specielt sejren over barndomsklubben hjemme i Interfjord Arena. Samtidig ærgrer han sig også over, at holdet ikke hentede flere point hjem.
”Jeg vil helt sikkert huske tilbage på sejren over TTH Holstebro, det var en stor dag for mig personligt, hvor også sejren nede i Sønderjyske var rigtig god. Men jeg vil også huske tilbage på, at vi ikke har været kyniske nok og for dårlige til atlukke kampene alt for mange gange og skuffet hjemmepublikummet, som gang på gang har leveret en fremragende opbakning.”

Forude venter en enkelt optræden tilbage for Anders Gade, når han sammen med resten af Skive fH skal sikre os videre avancement i Santander Cuppen. Den 27-årige bagspiller er dog ikke afvisende for, at vi stadig ser ham på håndboldbanen til næste sæson.
”Sæsonen i Skive har bestemt udviklet mig, det har været nogle gode spillere, man har trænet med, og nogle bedre spillere, vi har mødt i kampene, hvor man skal gøre sit ypperste for at være med. Så ja, jeg har helt sikkert også lært en masse, men er af den overbevisning, at man lærer mest af at spille, og jeg er ikke helt klar endnu til at lægge håndbolden på hylden.”