Skive fH

Arne Damgaard: ”Vi går efter så mange point som muligt”

Selvom det nu ikke længere er muligt at undgå nedrykningen, så er meldingen fra cheftræner Arne Damgaard klar: ”Vi går efter så mange point som muligt.” 

For der er stadig point at hente i de tre sidste kampe for Skive fH, hvor vi møder Skanderborg Aarhus, TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold og sætte det sidste punktum for sæsonen i HTH Herreligaen. Først gælder det Skanderborg Aarhus Håndbold, der i morgen gæster Interfjord Arena, et hold der i øjeblikket ligger placeret som nummer fire med 34 point efter 25 kampe. Det er ikke noget, der skræmmer cheftræner Arne Damgaard, der dog også ved, at det kræver en pragtpræstation fra holdet, hvis der skal point på kontoen.
”Vi skal spille noget bedre angrebsspil mod Skanderborg Aarhus Håndbold end vi har gjort i et stykke tid. De har dog været rigtig gode defensivt langt de fleste kampe i denne sæson, så det bliver en spændende udfordring for os. Vi skal have åbnet deres forsvar op, det kræver tålmodighed og samtidig skal vi får flere afslutninger bredt i banen, så ikke alt kommer ind over deres 2 meter folk i midten. Men vi skal dække godt op og løbe med dem. Vi ved, at vi skal score mange mål på kontra, hvis vi skal have nogle chancer. De har to forsvars-angrebsudskiftninger, så det skal vi se, om vi kan udnytte. Først på ugen har vi selv været ramt af lidt sygdom og skader, som vi kæmper for at blive kvit. Vi håber at alle kan nå at blive klar til aftenens kamp.”

Skive fH kan ikke længere sikre sig overlevelse i HTH Herreligaen, selvom der endnu er tre kampe tilbage. Det er da også med finder da en snert ærgrelse hos Arne Damgaard, fordi holdet har præsteret rigtig fint på banen.
” Vi har været så godt med i så mange kampe, så vi er selvfølgelig ærgerlige over, at vi ikke har været bedre til at udnytte vores chancer. Måske mangler vi bare noget rutine, hvor der er mange, der ikke har prøvet at spille liga før. Ligaen også blevet stærkere og stærkere, og man skal tage de muligheder, der byder sig. Det har vi ikke været dygtige nok til.”

Der er dog også stor ros til holdet, der har netop har spillet mange fine kampe og været med i de fleste opgør, også mod top otte.
Det positive er, at vi ikke er faldet igennem i nogle kampe. Jeg havde ikke forventet, at vi kunne modstå det pres de forskellige ligahold kom med, men vi er gået igennem uden de helt store udfald. Man bliver bare ærgerlig, når man næsten er færdig med sæsonen og kan se tilbage på seks-otte kampe, som vi godt kunne have vundet.”

Helt sikkert er det, at vi går efter de to point i morgen, når Skive fH tørner sammen med Skanderborg Aarhus Håndbold kl. 19.30 i Interfjord Arena. Håndboldfeberen raser stadig i Skive, så der bliver godt fyldt i hallen – vent derfor ikke for længe med at købe din billet til morgendagens opgør. Du finder dem lige her: