Skive fH

Arne Damgaard: Vi ville så gerne slutte ordentlig af på hjemmebane og det fik vi lov til

Oddsene var ikke ligefrem med os i går inden opgøret mod Skanderborg Aarhus Håndbold; ingen sejre mod toppen af ligaen var Skive fH noteret for og heller ikke frygtelig mange sejre på hjemmebane. Det til trods for, at vi altid har haft den ottende mand i ryggen, når spillestedet har været Interfjord Arena.

Men skalpen kom, som der så oftest er blevet snakket om, den sejr mod et tophold. I går var sidste chance og den blev grebet til fulde af Skive fH-mandskabet; sejr på 28-21 i egen hule og en fremragende en af slagsen. Forklaringen fra cheftræneren på det gode resultat, et mere frit spil.
”Det er jo noget med, at vi spiller mere frit, siden der ikke var så meget på spil for os. Men måden vi gør det på, er jeg sindssyg stolt af. Vi var der hele vejen igennem og folk bidrog, når de kom ind og bakkede godt op. Det er jeg virkelig stolt over,” siger Arne Damgaard.

For Skive fH kan ikke nå noget, selvom vi skulle få fuldt udbytte af de sidste to kampe, der venter i næste uge. Men det betyder langt fra, at holdet ikke kæmper for at bevise, at Skive-egnen har pondus til at være en del af HTH Herreligaen.
”Vi vil gerne slutte af længere oppe, for vi synes det er misvisende, at vi kun havde 11 point. Derfor vil vi op tæt på de andre og vise, at vi har været værdige til at spille med i den her liga. Det fik vi vist i dag, og det er vi klar til på tirsdag.”

Store roser falder der også til hjemmepublikummet, hvor 917 skibonitter havde fundet vej til fredagsbold i går. Opbakningen var lige i øjet og pibekoncerten ligeså, når Skanderborg Aarhus var på bolden. En helt fremragende opbakning, som Arne Damgaard er enig i.
”Det var outstanding og publikum blev endnu mere klar, da vi får modgang med Søgaards røde kort, der var de helt vilde. Det bar også spillerne frem, de synes det var fedt at være derinde. Det havde vi også snakket om, vi synes generelt de havde været der i løbet af sæsonen, men vi ville så gerne slutte ordentlig af for dem og det fik vi lov til i dag.”

Næste uge venter de to sidste opgør for Skive fH mod henholdsvis TTH Holstebro tirsdag og Lemvig-Thyborøn lørdag. Begge opgør spilles på udebane, og selvom der på papiret ikke er mere at spille for, så er Skive fH klar til at kæmpe for pointene alligevel, fortæller Arne Damgaard.
”Vi vil også gerne vise overfor de andre hold, at vi ikke bare er rykket ned. Så derfor skal vi ikke være nogle, der bare går ind og lægger os ned. Vi skal ud og slås for to point i Holstebro på tirsdag.”