Skive fH

Benjamin Boye trækker i fH-trøjen næste sæson

Endnu et ungt talent har sat sin underskrift på en toårig aftale i Skive fH, hvor Benjamin Boye gør Shadrach Nsoni selskab i målet til kommende sæson. Den 19-årige målmand skifter fra Skanderborg Håndbold Elite Akademi og tager sine to første seniorår i Skive fH.

For Benjamin Boye var Skive fH det helt rigtige valg og han ser frem til at slutte sig til en ung trup i den midt- og vestjyske klub. Ligesom mange af de andre unge talenter, så er det miljøet i og omkring klubben, som har vægtet højt i Benjamin Boyes valg.
”Rammerne og setuppet var det helt rigtige valg for mig, hvis jeg skal tage det næste skridt i min udvikling. Jeg føler også, der er god konkurrence i Skive, som gør, at jeg kan rykke mig endnu mere som målmand og som ung spiller, så jeg kan få noget hår på brystet.”

Fra en målmand til en anden, så regner direktør Jesper Sørensen heller ikke med at skulle vikariere i målet til næste sæson. Her løfter han også sløret for, at Shadrach Nsoni og Benjamin Boye får selskab af endnu en målmand, som sammen med resten af Skive fH sætter jagten ind på en masse sejre i 1. division.
”Med en treenighed af målmænd i Skive tror vi på, at talentmassen vi har samlet kan positionere os i den rigtig gode ende af 1. division. Derudover taler aftalen med Benjamin Boye også ind i, at vi rigtig gerne vil give plads til talenter i Skive fH, og så glæder vi os bare til at se ham i målet sammen med de to andre målmænd,” fortæller Jesper Sørensen.

For der er ved at være sat en stor streg under, at Skive fH til næste sæson både tror og tør satse på de unge talenter. Det er kun med til at tiltrække endnu flere af slagsen, fortæller et ungt talent selv.
”Jeg synes, det er rigtig fedt, at der er andre unge spillere udover mig selv, der vælger at tage til Skive. Det beviser, at det er en klub, der er god ved unge spillere, og det er også med til at gøre mig sikker på, at klubben er det rigtige valg for mig. Med mange unge spillere på holdet, bliver man også mere bevist om, at man har en chance for at spille sig ind på holdet.”

Benjamin Boye følger også i sin kommende holdkammerat, Viktor Vlastos´ fodspor, og flytter til Skive. Overvejelserne har været mange, men den fulde oplevelse af Skive fH og byen, får Benjamin Boye til at rykke til postnummer 7800. Forventningerne til de to år er også på plads, masser af erfaring og håbet om en oprykning.
”Jeg vil bare gerne få en masse erfaring og udvikle mig så meget som muligt. Som ung spiller skal jeg også bare suge til mig, og så håber jeg på, at vi kan vinde så meget som muligt, så en oprykning er indenfor rækkevide. Det synes jeg godt, holdet kan sætte som forventning som nedrykkere fra ligaen.”