Skive fH

Det helt rigtige punktum sat for sæsonen

Lynghallen har været en sort plet i Skive fHérnes historiebog længe. For to år siden tabte Skive med 10 mål mod 1. divisionsholdet og i går skulle en gentagelse for alt i verden ikke ske. Det ville være et ualmindelig kedeligt punktum for en spændende sæson i Skive fH.

Sådan blev det heldigvis heller ikke, for denne gang var det i stedet Skive fH, der kunne gå fra banen med en 10-målssejr efter 60 minutters god håndbold. En knap så god start satte ild i fH-spillerne og med små rettelser i forsvaret, åbnede det op for gode kontramuligheder, som hurtigt ændrede stillingen til Skives fordel. Efter en timeout fra Grindsted og lidt luft til deres spillere, fik de dog hentet Skive op mod pausen og fik ændret en syvmålsjagt til minus tre i stedet.

Kun lidt vanskeligheder med gode skud fra Grindsted, var en mørk sky over 2. halvleg i gårsdagens kamp. Da Shadrach Nsoni var skudt varm efter 10 minutter lukkede han godt af, og også i den anden blev angrebene eksekveret, præcist og godt. Benjamin Holm fik vist, at han er helt tilbage på banen, hvor også Anders Gade og Andreas Søgaard fik sat et rigtig fint aftryk i deres sidste kamp i fH-trøjen.

Man skulle heller ikke hvile øjnene længe på fH-bænken for at mærke, at det både var vigtigt for de blivende og de forladende spillere at slutte af med en sejr. Armen blev oftest hævet fra bænken, når målene røg ind og Shadrach var på plads i målet med redningerne. Det gav den gejst til spillerne det skulle og dermed blev videre avancement i pokalturneringen, Santander Cup, sikret.

Det blev også sidste kamp i den blå (eller i dette tilfælde den hvide udebanetrøje) for en række spillere, som vi nu siger et farvel til og måske endda et på gensyn.
Frederik Sass, Andreas Søgaard , Andreas Damgaard, Magnus Haubro, Anders Gade, Mads-Peter Lønborg, Magnus Brandbyge, Magnus Møland , Malte Justesen og Tobias Svend Rasmussen

Hvem vi møder i næste runde bliver afgjort snarest og vi holder jer selvfølgelig opdateret.
Modsat tidligere år, har vi stadig ligastatus i næste runde af Santander Cuppen, hvilket betyder, at vi også kan komme til at spille på udebane i denne runde.