Skive fH

Det sidste punktum for ligasæsonen sættes med et lokalopgør

Vi fortsætter stimen af lokalopgør, når vi i morgen møder Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane i sæsonens sidste ligakamp. Og hvis der ikke var relationer nok i TTH Holstebro-kampen, så er der i hvert fald i morgendagens opgør.

For Damgaard-navnet går igen, ikke bare på vores holdkort, men også hos Lemvig-Thyborøn Håndbold, hvor lillebror til Andreas Damgaard, Thomas Damgaard spiller. Thomas Damgaard har også spillet i Skive, mens Matias Damgaard og Arne Damgaard også begge har en fortid i den røde trøje. Blandt andet har Arne Damgaard været med til to oprykninger. Det var også i Lemvig-Thyborøn Håndbold vi hentede målmand Shaq til denne sæson og sidst men ikke mindst, så har Søren Tau også en fortid i klubben.

Så banen for et rigtig brag af et lokalopgør er godt skridtet op, selvom hverken Skive fH eller Lemvig-Thyborøn på papiret har mere at kæmpe for. Lemvig-Thyborøn er sikre på 9. pladsen, mens vi som det eneste hold er sikre på nedrykning. Det betyder dog langt fra, at vi ikke har en revanche til gode fra seneste opgør i Interfjord Arena, hvor vi måtte dele i porten med selv samme.

Efter vi selv tog en sejr over Skanderborg Aarhus Håndbold, gjorde Lemvig-Thyborøn det samme på udebane, hvor blandt andet Mads Thymann spillede en flot kamp og blev topscorer med syv mål, mens Søren Pedersen i målet stod en rigtig fin kamp med en redningsprocent på godt 40. Det godt krydret med Jesper Kokholm, der kun skulle bruge seks chancer til sine seks scoringer.

Kigger vi tilbage på vores seneste kamp, så er der ikke meget at tage med videre til morgendagens opgør. 41-29 endte opgøret i Gråkjær Arena, hvor TTH Holstebro havde alt at kæmpe for, og det var helt tydeligt fra kampens allerførste fløjt. Det betyder dog langt fra, at drengene ikke er klar til at kæmpe for at sætte et ordentligt punktum for ligasæsonen.

Kampen i morgen fløjtes i gang kl. 15.30 sammen med de øvrige kampe i HTH Herreligaen. Du kan som altid følge kampen på tophåndbold og vores Instagramprofil