Skive fH

Direktør Jesper Sørensen tager ordet inden ESV

Velkommen til endnu et spændende opgør i herrernes 1. division i BioCirc Arena. Velkommen til dagens gæster fra Elitesport Vendsyssel(ESV).
 
Velkommen til særligt de tidligere Skive fH spillere, Jakob Weinrich og Christian Lykke, som nu er nogle af profilerne hos dagens modstander.
 
ESV, tidligere Frederikshavn, har af flere omgange haft en tur i elevatoren imellem 1. og 2. division. Derfor har vi ofte mødt hinanden i 1. division, med intense opgør til følge. ESV er en af rækkens oprykkere, hvilket naturligvis gør os til favoritter. ESV ligger lige nu på en 11. plads, lige over nedrykningsstregen, med 5 point, men dog med mange smalle nederlag i de forrige kampe. Derfor er det heller ikke en kamp, vi på nogen måde skal tage for let på. Tværtimod skal vi angribe kampen med respekt for modstanderne og samme ærgerrighed for viljen til sejr, som vi har set i de øvrige kampe i sæsonen.
 
ESV har været igennem en turbulent periode, over de seneste uger, hvor de grundet økonomiske vanskeligheder har skilt sig af med deres direktør, den tidligere Brøndby og fodbold landsholdsmålmand, Mogens Krogh, samt cheftræner Morten Arvidsson. Det er naturligvis spændende at se, hvilken betydning det har for en ung trup som ESV, op mod kampen i aften. Ofte kan krisesituationer betyde, at man rykker tættere sammen i bussen og bliver stærkere og modsat kan det også gøre at man slår nemmere op i banen. Det var klart det første scenarie man se i forrige runde, hvor ESV langt hen i kampen, var helt lige i hjemmekampen mod rækkens aktuelle 2’er fra Grindsted, som dog vandt kampen.  
 
Dagens kamp er naturligvis en kamp, hvor vi skal påtage os favoritværdigheden og gå efter de 2 point. Sidste rundes kamp i Aarhus HC, faldt heldigvis positivt ud for os, hvor vi endte med at vinde med 2 mål, efter en tæt og hektisk afslutning. Det gør at vi stadig er alene på 1. pladsen i rækken. Den placering skal vi fortsætte med jagte og konstant lægge mere kontinuitet og kvalitet ind i vores spil. Vi har vist en kraftig opadgående formkurve på vores topniveau, hvilket er meget positivt. Senest mod Aarhus HC, så vi store perioder af kampen, et meget højt niveau på vores defensive kvaliteter, hvilket lover meget positivt fremadrettet. Rammer vi samme niveau til aftenens kamp, så er jeg heller ikke et sekund i tvivl om de 2 point går til drengene i blå.
 
Vi ser alle frem til at byde jer indenfor i BioCirc Arena
 
Dagens kampsponsor er OK
Dagens Hospitality partnere er Hancock, Vild med Vin og Stubkjærs Grill
Lounge sponsor Beierholm
Hovedsponsor er Spar Nord og BioCirc
 
Jeg håber flest mulige vil komme og støtte drengene i blå og hjælpe os med at tage to blå point. 
 
Rigtig god kamp til alle
 
Jesper Sørensen, Direktør Skive fH