Skive fH

Direktøren har ordet - Køge Håndbold

Velkommen til endnu en kamp i herrernes 1. division. Velkommen til gæsterne fra Køge Håndbold!

Overskriften for kampen er, at vi skal tilbage på sporet og have brudt den dårlige stime over de seneste 2 kampe.

Grindsted-kampen, blev aldrig en topkamp værdig fra vores side og vi blev på dagen slået klart. Nu skal vi igen høre sejrsangen fra de blå og det må gå udover Køge!

Køge er oprykkere til 1. division og blev af mange før sæsonen udråbt som en oplagt kandidat til en af de direkte nedrykningspladser. Køge har indtil nu ikke lykkedes med at udfordre den teori, da det før kampen fredag i BioCirc Arena, stadig kun er blevet til 1 sejr og ellers 10 nederlag. Vi er meget bevidste om vores favoritværdighed og at Køge samtidig er et hold, der uundgåeligt er ramt på selvtilliden.

Køge er præget af mange unge spillere, som for de flestes vedkommende ikke har meget 1. divisions erfaring. Dog har de lige fået tilført en meget rutineret målmand til truppen i form af Søren Haagen – mangeårig etableret landsholds- og ligaspiller. Så alt den manglende erfaring i truppen, kan han helt sikkert opveje mange gange.

For vores eget vedkommende, så har selvtilliden naturligvis også lidt et knæk efter de forrige 2 kampe, nen hele truppen har rystet skuffelsen af sig og er klar til at give den gas og vise sig frem foran et meget stabilt og talstærkt publikum. Vi skal igen vise en masse engagement og tro på tingene, som tidligere har været vores kendetegn – særligt når vi spiller i BioCirc Arena. Vi håber på at få bragt en masse tempo ind i spillet, hvor særligt kontrafasen vil blive afgørende for udfaldet på kampen. Derudover skal vi også igen finde noget større stabilitet i vores defensiv. Nu er vi kommet i “udfordrer-positionen” i stedet for, med en aktuel placering som nummer 3, dog kun med 1 point ned til HØJ Elite; i stedet for duksepladsen, som vi længe har indtaget.

Så vi skal uden at virke for selvsikre på sejren, være klar fra starten af og tage favoritværdigheden på vores skuldre og få skabt en kamp efter vores præmisser.

Spillere, trænere og et helt sikkert meget veloplagt hjemmepublikum vil gøre alt for de 2 point og for at følge med Grindsted og HCM, som begge er kommet i en meget positiv stime.

Vi glæder os til at byde alle indenfor i BioCirc Arena til en kamp med 2 vigtige point på spil.

Dagens kampsponsor er Skive Frugt & Grøntbørs
Dagens Hospitality partnere er Hancock, Fur BryghusPedersborg Vin og TKC Mad A/S.
Lounge sponsor er Beierholm
Hovedsponsor er Spar Nord og BioCirc