Skive fH

Direktør Jesper Sørensen tager ordet inden topbrag mod Grindsted

Varm op til kampen med at læse direktørens ord forud for topbraget herunder:
 
VELKOMMEN til topkamp i herrernes 1. division. Velkommen til gæsterne fra Grindsted.
 
Velkommen til det, som mange vil kalde for ”Defensiv vs. Offensiv” – Og spørgsmålet er så hvad der efter kampen viser sig at være vigtigst; at have sæsonens bedste defensiv eller offensiv?
 
Før sæsonens start, var der måske ikke så mange, der ville have sagt, at en direkte kamp om 1. pladsen i runde 11, skulle foregå i BioCirc Arena mellem de 2 hold i Skive. Ikke desto mindre er det tilfældet og vi tager hatten af for et rigtig godt spillende Grindsted hold, som på trods af afgang fra sidste års topscorer, Jonas Fuglsbjerg, i opstarten af sæsonen, har Grindsted vist et højt og flot niveau. Særligt defensivt har Grindsted vist deres store styrke og er med afstand det hold i rækken, der har lukket færrest mål ind – under 24 mål i snit pr. kamp. Her har især Christian Wetche, målmand, vist sig som en sikker sidste skanse foran et stærkt arbejdende forsvar, som bliver en vigtig faktor for os at løse for at få succesrigt udbytte af kampen. Udover de åbenlyse defensive kvaliteter, er Grindsted forholdsvis smal besat angrebsmæssigt, men naturligvis med høj kvalitet. Umiddelbart vil spillere som Frederik Nielsen, Nicolai Skytte og Daniel Jørgensen spille nogle meget centrale roller rent angrebsmæssigt.
 
For vores eget vedkommende, blev en rigtig flot stime desværre spoleret i sidste rundes kamp mod Odense, som naturligvis var en kæmpe overraskelse for de fleste. Det var af samme årsag en meget skuffet trup og trænerteam, der mødte ind til en ny træningsuge mandag, efter en meget lang weekend. Men skuffelsen er nu afløst af glæde og stor motivation, for at revanchere nederlaget mod Odense, men endnu mere for at spille en topkamp i en tætpakket BioCirc Arena. Spillene har stor tro på egne evner og er meget bevidst om, at vi er meget svære at spille imod i egen hule. Vi håber på at få bragt en masse tempo ind i spillet, hvor særligt kontrafasen vil blive afgørende for udfaldet på kampen og vigtig for at vi kan lægge det nødvendige tryk på Grindsted.
 
Spillere, trænere og helt sikkert et meget veloplagt hjemmepublikum vil gøre alt for at række ud efter rækkens 1. plads igen.
 
Vi glæder os til at byde alle indenfor i BioCirc Arena og til at præsentere et vaskeægte topopgør med 2 meget vigtige point på spil.
 
Dagens kampsponsor er Spar Nord
Dagens Hospitality partnere er Hancock Bryggerierne og Frokostbussen
Lounge sponsor er Beierholm
Hovedsponsor er Spar Nord og BioCirc
 
Jeg håber flest mulige vil komme og støtte drengene i blå og hjælpe os med at beholde de to point i BioCirc Arena.
 
Rigtig god kamp til alle
Jesper Sørensen, Direktør Skive fH