Skive fH

En ordentlig afklapsning i Gråkjær Arena

Efter en pragtpræstation i Interfjord Arena fredag aften, var der lagt op til et brag i Gråkjær Arena tirsdag aften. TTH Holstebro havde alt at kæmpe for, mens Skive fH på papiret intet havde andet end en god udstempling fra ligaen.

At kampen var vigtig for TTH Holstebro kunne også ses på lægterne, massere af mennesker havde fundet vej til Gråkjær Arena og der var godt gang i lægterne. Hvad der ikke var gang i, var derimod Skive fH´s spil, der hverken fungerede defensivt eller offensivt. TTH Holstebro kom bragende fra første fløjt og meget hurtigt, fik de bragt sig i front 6-1.

Forsvaret fik ikke fat og boldene fløj om ørene på både Brandbyge og Shaq, der begge forsøgte at blive varme i målet uden held. Heller ikke angrebet kunne finde vejen ind i mål, og TTH byggede igen og igen på føringen til en pausestilling på 18-9.

Som oftest i løbet af sæsonen har Skive spillet en dårlig halvleg forfulgt af en god. Det var dog ikke tilfældet i går, hvor TTH Holstebro fortsatte fremmarchen i de sidste 30 minutter og hurtigt fik føringen op på 11 mål. Lidt bedre angrebsspil med flere hurtige scoringer blev det dog fra Skive fH, men aldrig var føringen i fare for TTH Holstebro, der vandt 41-29.

Forude venter sæsonens sidste ligakamp på lørdag ude mod Lemvig-Thyborøn kl. 15.30