Skive fH

En sejr er en sejr!

Foto: BenjaminChristensenFoto

Søndagens kamp mod Roskilde Håndbold endte med at byde på det, som snart er en tradition for Skiveholdet – en tæt slutning der skulle afgøres i de sidste sekunder.

Efter de 30 minutter stod holdet med en 5 mål-føring, hvilket man egentlig vil være godt tilfreds med. Det kunne dog have set endnu bedre ud, siger Cheftræner Arne Damgaard,

“Vi startede med en rigtig godt og bevægeligt/tacklende forsvar, samt godt målmandsspil. Det gjorde at vi scorede mange kontramål i starten, hvor især Daniel udnyttede det efter en indledende afbrænder, og vi kom foran 11-3. Vi sluttede dårlig af i første halvleg, hvor vi ikke fik holdt vores aftaler, så i stedet for at gå til pause plus 7, så blev det kun plus 5.”

Den lille succes Roskildeholdet havde fået, byggede de videre på i 2. halvleg. Deres forsvar stod skrapt, og det gjorde at Skiveholdet ikke fik lukket kampen tidligt, som de ellers havde håbet på.

“Gennem det meste af anden halvleg, var vi udfordret af deres aggressive 6-0 forsvar med høje backs. Vi fik aldrig lukket kampen, hvilket gjorde at vi blev usikre. Samtidig manglede vi lidt redninger. Det er altid dejligt at vinde, når man kun spiller 25 gode minutter.”

Arne Damgaard

Som Arne slutter af med, så må vi tage sejren med og stolt sætte de 2 point ind på kontoen. De er vigtige – også i en kamp vi måske skulle have vundet med mere. 

I næste kamp – nu på lørdag kl. 15.30 – kører vi over bælterne og tager kampen op mod en yderst stærkt FIF-hold, der også har kæmpet sig til en flot sejrsstime! Her bliver det et gensyn med den tidligere Skive-værnepligtige Mathies Lind, der sidste sæson viste sig stærkt frem for vores 2. division herrer, og som sikrede at FIF også stod mod 2 point i en hjemmesejr over TMS Ringsted forrige weekend.

FIF har ligesom os selv sat en stime på 3 sejre på stribe sammen, så det er 2 særdeles formstærke hold der krydser klinger.

Hvis turen er lidt for lang, så husk at du kan følge med på tophåndbold-appens livestream.