Skive fH

Endnu et BSH-talent slutter sig til Skive fH

Turen fra Silkeborg til Skive bliver en kendt vej for flere spillere næste år, hvor endnu et ungdomstalent fra Bjerringbro-Silkeborg slutter sig til førsteholdet i Skive fH. Den 19-årige playmaker Joachim Hyldgaard har sat sin underskrift på en toårig aftale med Skive fH.

Selvom Joachim Hyldgaard har trænet en del sammen med Bjerringbro-Silkeborgs ligahold, så bliver det i Skive fH, han kommer til at spille sit første seniorår og for alvor tager skridtet fra U19. Skive fH var det perfekte match for Joachim, hvor han kommer ind i en ung trup med et dagligt godt træningsmiljø. Og den unge playmaker ser frem til at spille i den blå fH-trøje efter sommeren.
”Skive var stedet, hvor alle brikkerne faldt på plads, som jeg gerne ville have. Det var selvfølgelig rigtig ærgerligt, at Skive rykkede ned, men jeg føler, at det er her, jeg både kan få spilletid og udvikle mig mest. Nu kender jeg også flere, der har været igennem systemet heroppe, og det er et godt sted at være for unge spillere, der ofte har udviklet sig meget i deres tid i Skive fH.”

Næste sæson ser vi ind i et førstehold med mange unge spillere, mens de erfarne kræfter også er på plads. Joachim Hyldgaard er en af dem, der er med til at hive gennemsnitsalderen ned, men det gør bestemt ikke noget, når udviklingspotentialet er stort, fortæller assistenttræner Peter Schilling, der også sætter ord på playmakeren.
”Joachim er en spiller, som kan have et højt topniveau og som ikke er bange for at være direkte og gå på mål. Han har sine forcer på mellemdistanceskuddet og sine dueller, hvor han er eksplosiv, hurtig og stærk, trods sin unge alder. De spidskompetencer kommer vi til at dyrke yderligere, mens vi også forventer en ærgerrighed i at træne både godt, kollektivt og fysisk og på den måde udvikle sig på sigt til at kunne blive en profil på Skive fH-mandskabet.”

Det er heller ikke et helt ukendt hold, som Joachim Hyldgaard møder ind til, når opstarten skydes i gang. I Bjerringbro-Silkeborg har han også stiftet bekendtskab med kommende holdkammerater Christian Lorentzen, Sebastian Skøtt og Phillip Lyngby, og ser frem til endnu engang at spille med kendte ansigter og samtidig lære af de mere erfarne spillere.
”Det bliver sjovt. Vi får et ungt hold, men det ser jeg også som noget positivt. Derudover er der flere erfarne spillere, som kan lære fra sig og kan være med til at udvikle mig. Det er dem man skal lære af og spare med. Det er en kæmpe fordel, at vi også har nogle erfarne spillere med, selvom vi er mange unge, så jeg tror, vi får et rigtig stærkt mandskab næste år.”

Næste sæson hedder det 1. division for skibonitterne, hvor målet er at være med i den sjove ende af tabellen. Noget som Joachim Hyldgaard vil gøre sit for at indfri. Derudover har han også egne forventninger til de to år i Skive fH.
”Jeg håber meget på, at jeg får en rolle i løbet af de to år og gerne en markant rolle, men nu må vi se, hvordan det går. Man er ny og lidt uprøvet, når man kommer op som ungdomsspiller, men jeg har intet af tabe og alt at bevise, så det håber jeg også, jeg kommer til at gøre her i Skive.”