Skive fH

Endnu et ungt Skive-talent, vender tilbage til Skive fH

Det er med største glæde og stolthed, at vi kan præsentere endnu en ung og lokal spiller i vores trup til den kommende sæson. 

Vi har lavet en 1-årig aftale med Niklas Jensen, som har haft sin håndbold opdragelse i Skive og stadig er bosiddende i byen. 

Niklas har spillet i Mors-Thy de seneste år, både som U-17 og nu som U19 spiller. 

Det er glædeligt, når et ungt talent kommer hjem igen, efter at have dygtiggjort sig på højeste ungdomshylde. 

Og det er netop tilfældet med Niklas hos Mors-Thy. Mors-Thy er ubestridt et af landets bedste til at udvikle og skabe fremtidens topspillere i Danmark. 

Niklas har allerede gjort sig meget positivt bemærket på ligaholdet i Mors-Thy, samtidig med at han fast spiller på klubbens 2. divisions hold og U19 liga hold.  

Af hensyn til skiftet til Skive fH har Niklas kommenteret: 

”Jeg har jo startet min håndboldkarriere her i Skive, og har altid syntes om Skive og altid kommet i hallen, når herrerne har spillet, og jeg synes, det er fedt at være tilbage, der hvor jeg startede min håndboldkarriere”. 

Niklas er en meget moderne bagspiller, som kan spille flere pladser i bagkæden og som med sit hurtige antrit og store taktiske blik for spillet, kan blive en stor gevinst for os. 

Niklas er vant til at have en stor rolle i forsvaret også, så han er samtidig en super dygtig 2-vejs spiller. 

Niklas udtrykker selv, at han glæder sig til at spille for Skive fH: 

”Jamen jeg glæder mig jo til det hele; til at både møde de nye holdkammerater, jeg skal have, og den nye træner, og så forhåbentlig at kunne spille en masse inde i hallen og få en masse fans i hallen og spille for dem – det kunne være fedt!”. 

Vi glæder os til at få ham tilknyttet vores unge trup, som i forvejen tæller mange andre unge og lokale spillere. 

Det er naturligvis til enhver tid talentet og potentialet, der er det mest afgørende, når vi tilknytter nye spillere, men når det så samtidig er en lokal spiller, så er det bare et kæmpe plus.