Skive fH

Et ærgerligt nederlag til skibonitterne

Hvis man kan være endnu mere ærgerlig end i tirsdags, så er det det, vi er lige nu. For mulighederne for point var mange, og også for et enkelt point. Et tomt mål og et godt boldøje fra Ribe-Esbjerg skulle dog i de allersidste sekunder slå den drøm ihjel.

For et overtal i sidste angreb blev for stor en chance, eller risiko i dette tilfælde, for trænerteamet. Havde vi scoret i sidste sekund, havde vi haft et brag af en fredagsfest i Interfjord Arena, i stedet blev det dog en meget stille affære at forlade hallen i dag.

Hvad der gør det lidt ekstra ærgerligt i dag er, at spillerne igen leverede et rigtig godt spil på banen. Angrebene blev i 1. halvleg sat godt op, Skive-skytterne kom igennem Ribe-Esbjerg-forsvaret uden problemer og fløjene satte med sikkerhed boldene i mål. Med 20 minutters spilletid kunne Mads-Peter Lønborg hamre den i kassen til en firemålsføring, mens et par fejlafleveringer fra Ribe-Esbjerg HH blev udnyttet til fulde af Skive-skytterne, så pausestillingen i Interfjord Arena blev 17-13.

Anden halvleg startede knap så godt som de første 30 minutter og på kort tid blev Skive-spillerne sendt på bænken ad tre omgange. Det gav reduceringsmuligheder for Ribe-Esbjerg HH og de blev bestemt udnyttet, for med 43 minutter spillet blev udligningen en realitet. Herefter blev det en kamp mod tiden, for de to hold fik hver især sendt flere scoringer i mål. Ribe-Esbjerg HH kom foran, mens Brandbyge holdt liv i kampen med en strafferedning, som Sass omsatte til mål i den anden ende. Mulighederne var mange, udnyttelsen manglede bare.