Skive fH

Et fantastisk punktum for hjemmebanen denne sæson

Hele sæsonen har trænerbænken bestående af Arne Damgaard og Peter Schilling snakket om skalpen mod et top seks hold. Et mål de havde sat sig inden sæsonen, at der skulle som minimum hentes en sejr mod toppen af ligaen. Sidste skud i bøssen var i dag, og det må siges at være blevet udnyttet til fulde!

For det endte med at blive en fremragende fredag aften i Interfjord Arena. En godt fyldt hal, masser af god håndbold og ikke mindst to point. Måske spillerne ikke længere kan nå at ændre på nedrykningen, men de kæmper til det sidste, og det fik de sat en stor streg under med aftenens sejr.

Hurtigt fornemmede man, at Skive fH-mandskabet var med på, at der kunne spilles helt frit på banen i dag. Spillet flød og afleveringerne sad, hvor de skulle. Den ene Magnus i målet blev hurtigt spillet varm og plukkede skuddene fra Skanderborg Aarhus-spillerne, mens Magnus Haubro på banen havde en stor finger med i spillet i de vellykkede aktioner i angrebet. Sammen med de andre spillere for Skive fH, fik de sat modstanderholdet af i svinget og kunne derfor gå til pause i front 15-10.

En god halvleg efterfulgt af en dårlig eller omvendt har oftest været hvad, vi har været vidne til, når Skive fH har været på banen denne sæson. Derfor sad man heller ikke med en helt tryg følelse i pausen, men Skive-spillerne skulle sidenhen gøre denne følelse til skamme. Efter kun tre minutter spillet af 2. halvleg kaldte Skanderborg Aarhus til timeout. Knap fem minutter senere trykkede Nick Rasmussen endnu engang på timeoutknappen med stillingen 20-13 i Interfjord Arena.

Og skulle stillingen ikke være nok til at sætte ild under publikum, så var det røde kort til Andreas Søgaard. Herefter kunne Skanderborg Aarhus Håndbold-spillerne knap få et ben til jorden, før publikum gjorde opmærksom på, at der ikke var mange i hallen, der holdte med dem i dag.
Mens Brandbyge fortsatte med at tage godt fra i målet, smed stortset alle Skive-spillere scoringer i kassen i dag. Vi sendte derfor Skanderborg Aarhus retur østpå uden point og fik dermed sat et fremragende punktum for hjemmebanesæsonen i Skive fH.

Det er ikke blevet til mange sejre, men opbakningen har der aldrig været en eneste finger at sætte på – det fik I endnu engang understreget i dag, måske er vi farvet, men vi mener, at vi om ikke andet ligger i top på bedste hjemmebanepublikum.

Dertil er ligasæsonen endnu ikke slut for Skive fH. I næste uge venter nemlig de to sidste kampe mod henholdsvis TTH Holstebro på tirsdag og Lemvig-Thyborøn Håndbold næste lørdag.