Skive fH

Et lokalbrag af de helt store

I morgen venter et lokalbrag af de helt store, når Mors/Thy Håndbold gæster Interfjord Arena kl. 14.00. Selvom kampprogrammet i februar allerede har budt på tre opgør, så er Skive fH-mandskabet helt klar til at tage imod Mors/Thy Håndbold i morgen.

Opgør mod lokalrivaler har oftest deres helt eget liv, og med en godt fyldt hal, forventer vi også en kamp med masser af spænding på halgulvet. Cheftræner Arne Damgaard ser også frem til morgendagens opgør, men ved også, at kampen er ekstrem vigtig for begge parter.
”Det er en ekstrem vigtig kamp, som vi skal vinde for at kunne hænge på i bundstriden, hvor de andre bundhold i øjeblikket vinder deres kampe. Så det er en utrolig vigtig kamp, men det er også et helt andet Mors/Thy-hold, som vi møder nu end først på sæsonen. De har blandt andet fået Mads Hoxer med igen, som er en utrolig vigtig spiller for dem. Vi må bare ind og give den fuld gas, slippe håndbremsen og spille frit. Men vi skal også huske at denne kamp er lige så vigtig for Mors-Thy, da de også ligger helt med i bundstriden, nok noget de ikke havde forventet.”

Morgendagens kampsponsorer Redoffice Konpap og HTH Skive har i ugens løb mærket stor interesse for opgøret, hvor mange har været forbi butikkerne for at hente gratis billetter til opgøret. Det gælder Arne Damgaard, der ser frem til et stort pres fra lægterne.
”Vi nyder alle at spille for en fyldt hal, hvor publikum rigtig kan lægge pres på modstander og dommerne, og der er drøn på. Det var der i slutningen af vores sidste hjemmebaneopgør mod Ribe-Esbjerg, og det gav bare en fantastisk stemning og lidt ekstra kampgejst til os. Derfor er det er utrolig vigtigt med opbakning fra lægterne, når det er en liv eller død-kamp for os, jo mere hjælp vi kan få, jo bedre. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at hive de to point med hjem.”

De to butikker kan melde om udsolgt på siddepladser i Interfjord Arena. Det er dog muligt at få ståpladser ved indgangen i morgen. Vi anbefaler, at du kommer i god tid, hvis du vil være med til et ordentlig lokalbrag.