Skive fH

Fantomcomebacket var nærmest fuldendt...

Efter en perfekt start på sæsonen med pokalsejren over Fredericia, ventede der 4 dage efter en ny opgave – TMS Ringsted. Ligesom sidste år havde DHF sendt os på udebanetur i en nøglekamp mod et sjællandsk hold i kamp 1. For præcis et år siden sejrede vi ude mod Nordsjælland, og 2 point var også missionen i aftes.

TMS er et hold der – ligesom os – rykkede ned fra ligaen sidste sæson. Det var lagt op til et topbrag allerede i første runde af turneringen, og det fik vi på alle tangenter.

Begge hold kommer godt fra start og fulgtes ad langt hen af første halvleg. Med 6 tilkendte straffe til TMS der alle blev til mål, og os der brænder på 3 ud af vores 4 straffekast, var det TMS der kunne gå i omklædningsrummet i front med ét mål – 14-15.

TMS kom stærkt ind til 2.halvleg og efter blot 6 minutter lød stillingen på 15-19, inden de udbyggede til stillingen 23-18 i deres fordel med blot 15 minutter igen. Med en solid kampmoral gav Skive-drengene dog ikke så let op.

I første afgørende kamp på Skive-holdkortet leverede vores unge keeper Benjamin Boye et vanvittig flot indhop der begyndte at vende kampen til vores fordel. Et par gode redninger og hurtige mål gjorde, at vi med 30 sekunder igen kun var et mål bagud.

Dog var en strafferedning fra Boye ikke nok til at vi kunne trække et point med hjem. Kampen endte 27-26 til hjemmeholdet efter et ellers fantastisk comeback, da vi trods boldbesiddelse i de sidste 10 sekunder ikke formåede at komme til en kvalificeret afslutning. Med 14 sekunder igen trak dommerne et direkte rødt kort til Oliver Klarskov, og trods en mand i overtal blev et dårligt eksekveret angreb ikke omsat til en forløsende udligning…

Næste kamp er nu på fredag d. 9/9, hvor TM Tønder kommer på besøg klokken 19:30. Vi glæder os til at se drengene tilbage i hulen, og kan vi få en brøkdel af den vildskab og kammeratskab fra Fredericia-sejren, kan det blive rigtig godt.

Husk at køb en billet og kom og støt dem – vi skal have ”fort Skive” op at stå sammen!