Skive fH

fH-mandskabet er klar til to point mere

En pragtpræstation i 30 minutter sikrede Skive fH-mandskabet to velfortjente og ikke mindst længe ventede point i fredagens opgør mod TMS Ringsted. En præstation som Skive fH-spillerne Skal følge op på i morgen, når SønderjyskE Herrer gæster Interfjord Arena i sæsonens næstsidste hjemmekamp i grundspillet.

Det er netop TMS Ringsteds seneste modstander, som i morgen går på halgulvet i Interfjord Arena blot to dage efter deres nederlag til selvsamme. TMS havde i den grad rystet nerverne på plads efter et nederlag til os i fredags. I stedet hævnede de sig på SønderjyskE Herrer, der nu gæster Interfjord Arena uden point i de to seneste nederlag. Cheftræner Arne Damgaard ser frem til morgendagens opgør og mener, at modstanderens hårde kampprogram kan være et es for os.
”Det er en fin kamp for os, hvor de har haft et hårdt program med tre kampe på seks dage. De er nogle fysisk stærke spillere, og det er noget af den største fysik, vi møder i ligaen. Derfor er det også vigtigt, vi kommer til at løbe med dem, virkelig får dem udfordret konditionelt og udnytter deres hårde kampprogram.”

Kampprogrammet for SønderjyskE Herrer har været godt pakket den seneste uge og i morgen spiller holdet deres tredje kamp på seks dage. De to første opgør er blevet uden point, og vi må forvente, at det er et sultent modstanderhold, der i morgen løber på banen. Derudover har de også fysikken med sig, og det bliver ikke nemt at komme igennem deres seks mod seks-forsvars, derimod skal bolden smides i mål på kontramuligheder.
”Ligegyldigt hvad, vil vi ikke komme til at score så mange mål i det etablerede angrebsspil, fordi de har en kæmpe fysik, når de står seks mod seks. Så vi skal forsøge at lave mange lette mål og udnytte kontramulighederne. Derudover skal vi være skarpe på overtal og smide bolden i mål, når vi har chancen.”

Hallen skal proppes
Selvom det kun blev til et enkelt point i sidste hjemmebaneopgør mod Nordsjælland Håndbold, så var der ikke en eneste finger at sætte på stemningen fra lægterne. Den håber vi, vi kan gentage i morgen, for så kan det næsten ikke blive til andet med den vilde stemning i Interfjord Arena.
Det er også ordene fra Cheftræner Arne Damgaard, der håber at se rigtig mange af vores ungdomsspillere i hallen til morgendagens kamp.
”Jeg håber virkelig, at der kommer folk i hallen, der er klar til at give den gas. Interfjord Arena skal proppes med vores unge spillere, der kan give liv og virkelig lægge tryk på, og så må vi se, om vi ikke kan drille Sønderjyske en gang mere.”

De to første point er hentet mod Sønderjyske, i morgen kan vi forhåbentlig gøre arbejdet færdigt!
Så få købt din billet lige her og så ses vi bare på lægterne i morgen til kampstart kl. 19.30!