Skive fH

Førsteholdet er tilbage i hallen

Lidt håndboldvedligehold, individuel træning og konditionel træning er hovedfokus for førsteholdet efter en kort pause siden sidste spillerunde i ligaen. Tilbage på kampprogrammet er kun en enkelt betydningsfuld kamp for Skive fH, pokalkampen mod Grindsted, som endnu ikke er fastlagt, da Grindsted stadig er med i kvalifikationsspillet til ligaen.

Netop kampen mod Grindsted i næste runde af Santander Cuppen gør, at der stadig er decideret håndboldtræning på programmet, ellers ville hovedfokus ligge på det styrke- og konditionsmæssige, fortæller cheftræner Arne Damgaard.
”Kampen mod Grinsted gør, at vi skal holde håndbolden ved lige. Hvis ikke den havde været der, havde vi kun haft individuel træning i hallen to gange om ugen, og så et stort fokus på styrke og kondition til de andre træninger.”

Med nedrykningen er der nu også en lang periode for førsteholdet, hvor der ikke er kampe på programmet, men hvad laver man så som hold, når flere spillere skal afgives til andre klubber, flere spillere først kommer til efter sommerferien og træningerne skal udfyldes? Man laver en masse individuelle ting med spillerne, fortæller cheftræneren
”Vi arbejder rigtig meget med de individuelle ting. Alle kan bruge det, vi laver og tage med videre i sin rygsæk. Ting som de endnu ikke er så gode til eller som vi synes, de skal bygge på, det har vi tid til nu.”

For de to herrer på trænerbænken, giver denne periode også et afbræk fra den almindelige træning, når kampe skal forberedes og taktikken skal helt på plads inden næste opgør, fortæller Arne Damgaard.
”Jeg synes det er fint, at de får en grundform på, og vi har tid til det nu. Det giver også for os trænere et afbræk fra hele tiden at skulle gøre sig klar til en kamp, se video osv. Her er vi inde og kigge på nogle andre ting og bruger fokus her.”