Skive fH

Fredericia og HK Ultras venter Skive fH i morgen

Fredericia HK var det første hold, som i denne sæson lagde vejen forbi vores hjemmebane i Interfjord Arena. Her blev det desværre ikke til en sejr, selvom vi fik skudt godt gang i vores hjemmebane. I morgen venter det udskudte opgør mod Fredericia HK, der i første opgang skulle være spillet d. 18. februar. Desværre blev vi selv sendt i gulvet af Corona på holdet, men er nu helt klar til morgendagens opgør.

Statistikken forud for opgøret sender Fredericia i position som favoritter. Lige nu befinder morgendagens modstander sig på en 6. plads med 27 point efter 25 kampe. Lidt længere nede på tabellen finder vi Skive på 15. pladsen med 11 point efter 23 kampe. Som så oftest før, er vi undergods og en rolle, der tit har bragt både flotte præstationer af sig på banen og point.

Kaster vi også blikket på første opgør mod selvsamme, så var der ganske fine takter at finde. Skive fH vandt blandt andet 2. halvleg med et enkelt mål. Første halvleg havde Skive fH flere spillere sendt på bænken til to minutter og Fredericia fik udnyttet deres overtal til fulde. Forskellen blev for stor, der var for langt op til udligning og det blev de rødblusede, der løb med sejren på 32-27.

Det betyder dog langt fra, at der ikke er muligheder i morgen, når det I stedet er Skive fH, som har gæsterollen tildelt. Det bliver en hård kamp, hvor vi også kommer til at stifte bekendtskab med de berygtede HK Ultras, og et hjemmebanehold, der også selv jagter point efter deres seneste nederlag til Ribe-Esbjerg HH.

Selvom Corona har sluppet taget i spillertruppen, så er der en enkelt mand, der ikke rejser med til Fredericia HK, Shadrach Nsoni. Han er i øjeblikket sendt på landsholdslejr med Congo i Tunesien i denne uge. Det betyder, at direktør Jesper Sørensen endnu engang er stand-in. Denne gang for Magnus Brandbyge, der er vent tilbage til træningen efter sygdom i sidste uge.

Resten af spillertruppen melder også klar til morgendagens opgør – et opgør, der fløjtes i gang kl. 19.00 i thansen Arena. Du kan som altid følge kampen på tophåndbold, på tophåndbold-appen eller på Skive fH´s Instagram-profil, hvor vi også opdaterer fra kampen.