Skive fH

Fremragende opbakning og pointdeling til fredagsbold

Opbakning fra lægterne var ikke en mangelvare fredag aften i Interfjord Arena, hvor godt 800 tilskuere havde fundet sig til rette til fredagsbold. Hvad der derimod var en mangelvare var den allersidste kynisme.

Kampen havde ellers alt, hvad en lille ”finale” skulle indeholde. Masser af intensitet og fight på banen, knap så meget pæn håndbold. En ægte fredagsgyser, hvor hverken Skive eller Nordsjælland rigtig kunne slå det helt store hul. 1. halvleg var præget af tekniske fejl og udvisninger til begge hold, der gjorde det svært for begge hold at få spillet til at flyde. Store præstationer i målet af Shadrach Nsoni, der også hev en strafferedning havde stor betydning for, at Skive fH kunne gå til pause i front med to.

Nordsjælland kom bedst fra start i 2. halvleg og bragte sig foran efter knap tre minutter. Det fik Arne Damgaard til at kalde til en tidlig timeout og det fik bremset Nordsjællands skytter nok til, at de to hold kunne følges ad på måltavlen. Med godt 15 minutter igen og flere scoringspauser fra begge hold, kunne Skive dog bringe sig foran med to, godt bakket op af et hjemmepublikum, der ikke altid var enige med dommerne på banen og lod dem vide det.

Med knap to et halvt minut igen så det ganske fornuftigt ud for Skive fH, der havde en føring på 25-22. tre hurtige scoringer, den sidste i sidste sekund, fra nordsjælland, fik dog sat en stopper for at tage begge point med fra banen. I stedet blev det en deling med en uafgjort på 25-25 i Interfjord Arena.

Det betyder også, at alle kampe tilbage for Skive fH nu er små finaler. Pointene skal hentes nu, hvis vi skal holde bare lidt liv i håbet om liga til næste år.