Skive fH

Glohed testkamp mod et stærkt Lemvig

I dag afslutter 1. Div. herrerne en tredages samling i Stoholm, hvor der er blevet svedt igennem i træningslokalet, men ikke mindst er de sociale bånd internt blevet styrket.

Fredag eftermiddag spillede vi sommerens varmeste træningskamp mod et hold vi i den forgangne sæson jævnligt har trænet og duelleret med: Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Det er altid spændende at teste med udenlandske hold som i de første tre træningskampe mod Redbergslids, Alingsås og Coburg, men mod velkendte LTH fik vi også svar på at der fortsat skal knokles videre mod sæsonstart.

Generelt kan der fortælles om en positiv kamp trods nederlaget på 20-26, hvor der også fortsat skal barberes ned på antallet af tekniske fejl.

I de indledende 30 minutter viste vi ikke den kynisme vi gerne vil have i vores spil, og vi gik til pause bagud med 8-15. Lemvig var disciplineret til at komme hurtigt retur, og trods fint målmandsspil fra Jacob Tøfting i Skive-buret formåede vi ikke at komme afsted i kontraer.

Som resultatet antyder var 2. halvleg mere jævnbyrdig, og en Joachim Hyldgaard gav f.eks. prøver på sit genmembrudsspil.

På tirsdag klokken 19:00 gæster vi 1. division nyoprykkerne fra Rækker Mølle i den andensidste test inden sæsonen indledes med pokalkamp på hjemmebane mod Fredericia HK mandag d. 29. August kl. 18:30.