Skive fH

God erfaring i åbningsdeler mod svenskere

Onsdag aften var Skive fH en del af Generation Handballs seniorshowkampe, hvor den nye trup mødte svenske Redberglids HK – sidste sæsons nummer 12 i den bedste svenske håndboldrække.

Der var mange nye ansigtet på banen og alle bød godt ind og fik vist hvem de er. Selvom det var første kamp og rusten skulle slås af, var Cheftræner Arne Damgaard positivt overrasket over holdet, ”Jeg er meget tilfreds i forhold til, at det er vores første træningskamp med det nye hold. Vi er 10 nye spillere i truppen, så det er fedt at se, at vi kan gå ind og præstere så flot mod et svensk ligahold. Vi har mange rigtig gode momenter som vi skal hjem og arbejde videre på. Jeg er allerede meget positiv.”

Selvom drengene var bagud det meste af kampen, endte den alligevel 28-28, grundet flot tempo og god fight. Dog er det ikke resultatet der er fokus på fra Arne, ”Vores fokus i de kommende træningskampe ligger ikke så meget på resultatet, mere at finde sammen som et hold. Vi skal i år løbe meget med vores modstander, da vi ikke har den store skytte, så vi skal kæmpe for vores mål. Vi ser allerede i dag hvordan vi presser tempoet. I sammenhæng med det, skal vi også minimere vores tekniske fejl. Det er klart der vil være mange tekniske fejl i opstarten, det skal vi få arbejdet på, så når vi rammer sæsonstart, er det ikke noget som vil præge vores spil. Derudover skal vi også få lavet en god defensiv. Vi skal have et stabilt forsvar, som skal være base for, at vi også kan få de kontramål vi har brug for.”

Arne og holdet skal allerede i kamp igen fredag d. 5/8 kl. 16.00 i Viborg Stadionhal 2, hvor de møder endnu et svensk ligahold, denne gang er det Alingsås der venter. Kom og hep på drengene og hils på alle de nye ansigter.