Skive fH

Ingen point i Kolding

Skive fH-mandskabet kæmpede og kæmpede, men lige lidt hjalp det. For der kom aldrig helt tur i den for spillerne på banen, og derfor er bussen nu på vej mod Skive igen uden point på kontoen med et nederlag på 29-26 i baggagen.

Kampen startede tæt og godt, som et opgør som dette skulle. Godt halvvejs inde i 1. halvleg var stillingen stadig lige, hvor hverken KIF Kolding eller Skive kunne få helt fat i det gode spil på banen. Herefter blev chancerne for Skive fH små, og endnu mindre var de skud som røg i mål. KIF fik langsomt bedre styr på spillet og langsomt kunne de trække fra, hvor paraderne ikke sad helt og skuddene fløj om ørerne på Brandbyge i målet. Derfor blev det også KIF, der kunne gå til pause i front med en halvlegsstilling på 15-10 i Sydbank Arena.

22-17 skulle stillingen vokse til i 2. halvleg før bænken fandt løsningen; syv mod seks. En chance at tage, men den helt rigtige. Flere skud blev afviklet, flere gik i mål og langsomt, om end en snert risikabelt, fik Skive fH ædt sig ind på KIF Peter Balling blev dog manden, der i sidste ende slog håbet om de to point ihjel. Med sikre scoringer, hvor Skive ellers var nede på to mål, fik han slået Skive-hånden af pointene og sikrede sig og resten af KIF de to point i Sydbank Arena.

Nu ser vi videre frem mod næste kamp, og selvom det ser gevaldig svært ud, så kæmper vi til det sidste. Næste kamp for Skive fH-mandskabet bliver fredag d. 1. april hjemme i Interfjord Arena kl. 19.30. Dette er sidste hjemmekamp i grundspillet for Skive fH, og vi satser derfor stærkt på at fylde lægterne helt op.