Skive fH

Jacob Tøfting bliver sidste del af målmandstrioen i Skive fH

Med offentliggørelsen af vores kommende målmand Benjamin Boye løftede direktør Jesper Sørensen sløret for, at Skive fH næste sæson får en trio på målmandspositionen. Her bliver det endnu et ungt talent fra Mors/Thy Håndbold, Jacob Tøfting, der sætter sig på den sidste plads i målet med en toårig kontrakt.

Den 20-årige målmand ser frem til at blive en del af trioen i målet, der også består af Shadrach Nsoni og Benjamin Boye og tror på, at treenigheden kan være med til at udvikle ham progressivt.
”Skive var en god muglighed for mig for at komme ud og spille 1. division og samtidig være i et godt træningsmiljø med god konkurrence. Vi er tre målmænd, der hele tiden skal presse hinanden, og det tror jeg, bliver godt for mig,” fortæller Jacob Tøfting.

Næste sæson bliver også første seniorsæson for Jacob Tøfting, der dog indrømmer, at det bliver en del anderledes at skulle kæmpe om spilletiden med de to kollegaer i målet.
”Nu kommer jeg fra U19, hvor jeg altid bare har spillet fuldtid, så det bliver fedt at blive udfordret. Det giver noget til træning, at man skal give sig selv 100 procent hver gang, man kan ikke tage noget for givet.”

Direktør Jesper Sørensen ser også frem til at se Jacob Tøfting i Skive fH-målet, og tror på, at med tre mand på positionen, så kan konkurrencen være med til at udvikle både Benjamin Boye og Jacob Tøfting, der begge skal i gang med deres første seniorsæson.
”Med en god erfaren læremester i Shadrach Nsoni og en sund konkurrence mellem alle tre, tror jeg på, at vi har den trio, vi skal bruge for at placere os i toppen af 1. division. Shadrach Nsoni kan trække på sin ligaerfaring, mens de to unge målmænd er lærerige og ærgerrige, så vi ser frem til en spændende sæson,” siger Jesper Sørensen.