Skive fH

Jonas Hermannsen slutter sig til Skive fH næste sæson

Tobias Svend Rasmussen, Nickolei Jensen og flere til har haft både den blå fH-trøje på og den blå Mors/Thy-trøje igennem deres karriere. Den statistik bliver Jonas Hermannsen nu også en del af, hvor han efter sommer slutter sig til Skive fH på en toårig aftale med klubben.

Den 21-årige playmaker havde egentlig næste sæson på plads med Mors/Thy Håndbold. Muligheden for mere spilletid og større ansvar, trak dog i Jonas Hermannsen, og en kontrakt med Skive fH blev muligt, hvilket direktør Jesper Sørensen er glad for.
”Jonas Hermannsen er endnu et ungt talent, som vi tilføjer vores spillertrup til næste sæson. En spiller, som vi tror på, falder rigtig godt ind i vores træningsmiljø og dermed også en god chance for, at han udvikler sig godt på banen. Vi glæder os i hvert fald over, at han slutter sig til os til sommer og ser frem til at se ham på håndboldbanen.”

Jonas Hermannsen ser også selv frem til at skifte den ene blå trøje ud med en anden. Han bliver langt fra den eneste spiller, der står noteret som playmaker på holdkortet, men det sætter kun ild til lysten om at blive endnu bedre, fortæller han.
”Det er fedt, at vi er så mange, og så mange unge, der kan presse hinanden i et godt træningsmiljø. Så er det jo bare den bedste, der får liv til at spille og det kræver at man kommer til træning og giver sig selv 100 procent hver gang.”

Og det skal der ikke være nogen tvivl om, at Jonas Hermannsen har tænkt sig at gøre. For det er mere spilletid, som den unge playmaker jagter og vægter højest, også selvom Skive fH desværre ikke formåede at blive hængende i landets bedste række.
”Grundlæggende søger jeg noget mere spilletid og et større ansvar. Selvom Skive fH skal spille 1. division, så viste de deres værd i ligaen og har også taget en masse erfaring med derfra. Derfor synes jeg det gav god mening at søge noget nyt, som forhåbentlig kan give lidt mere hår på brystet.”