Skive fH

Klubkoryfæ fortsætter i blåt

Meget få kan sige, at de har spillet stort set hele livet i den samme klub. At den hal, de startede med at kaste bold i som 2-årig, er den samme, hvor de også træner i dag. Med få afstikkere til andre klubber, så er det realiteten for Nickolei Jensen. Flere kalder ham Mr. Skive og det navn bygger han nu videre på. Den 30-årige playmaker forlænger to år med Skive fH til sommeren 2024.

Med forlængelsen nærmer Nickolei Jensen sig 10 seniorsæsoner i den blå fH-trøje og dermed også tæt på at være et klubkoryfæ i den midt-og vestjyske håndboldklub. Selv er han godt tilfreds med forlængelsen og ser frem til at være en del af klubben, hvor både han, konen og børnene spiller håndbold.
”Skive fH betyder rigtig meget for mig. Det er her, jeg har fået chancen for at spille håndboldliga. Klubben er i gang med en spændende udvikling, og det vil jeg rigtig gerne være en del af, og se, om vi kan hive Skive fH op på næste niveau.”

Også på sidelinjen i Skive fH er man glade for forlængelsen med Nickolei Jensen. Playmakeren tilføjer erfaring og stabilitet til holdet, hvor der er plads til både rutinerede kræfter og nye talenter.
”Vi er rigtig glade for at kunne tilknytte Nickolei Jensen endnu to sæsoner. Han er en rutineret spiller, der om nogen kender til Skive fH´s klubånd og sammen med os, gerne vil fortsætte den positive rejse, som vi er på. Derudover er han altid klar til at bidrage 100 procent både på og udenfor banen og er et godt forbillede for vores unge spillere,” siger direktør Jesper Sørensen.

Med sine 30 år hiver Nickolei Jensen gennemsnitsalderen op på et hold som Skive fH, men det betyder langt fra, at han ikke har ambitioner for de næste to år i Skive fH. Dog i en lidt mere afdæmpet rolle end playmakeren, der skiftede tilbage til klubben for fem år siden.
”Man kan altid udvikle sig som håndboldspiller og menneske. Jeg har nok nogle andre perspektiver på det hele, end jeg havde for bare fem år siden. Nu er jeg mere rolig end jeg før i tiden har været på både på og udenfor håndboldbanen. Det betyder dog ikke, at jeg ikke har ambitionerne på plads og jeg vil rigtig gerne bidrage til, at Skive fH kan blive et mere etableret hold og se, om vi i de kommende år kan placere os i top-12,” siger Nickolei Jensen.