Skive fH

Mads-Peter Lønborg rykker videre efter denne sæson

Ligesom Andreas Damgaard, så spillede Mads-Peter Lønborg også sin sidste ligakamp for Skive fH, da vi i lørdags mødte Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane. Højrebacken søger nye udfordringer efter sommer, men takker af for en rigtig god sæson i Skive fH, hvor han kvitterer for sin afgang som topscorer.
”Det har været en rigtig god sæson i Skive fH, klubben har taget rigtig godt imod mig og jeg synes, vi som hold fik bevist, at Skive har berettigelse til at spille med i ligaen,” lyder det fra Mads-Peter Lønborg.

Lørdag blev sidste optræden for højrebacken i den blå trøje, hvor holdet tog en sejr over lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold. Igen en god præstation af fH-mandskabet, hvor føringen holdt hjem og to point blev sikret, noget som Skive fH i løbet af sæsonen har haft problemer med.
”Vi har spillet godt med i stort set alle kampe, modsat hvad andre måske havde troet om os som oprykkere. Desværre har vi manglet noget kynisme, når det har spidset til, og det kan da godt ærgre mig nu, men vi har også bevist, at der er muligheder for Skive fH på liganiveau.”

Forude venter en enkelt optræden tilbage i fH-trøjen for Mads-Peter Lønborg, når vi møder Grindsted i næste runde i Santander Cuppen i maj. Herefter søger sæsonens topscorer videre i karrieren, og måske vi næste sæson skal se ham udenfor landets grænser. Han er dog heller ikke helt afvisende, hvis en anden dansk ligaklub skulle vise sig, at være en mulighed.
”Jeg skal ud og se, om jeg kan prøve mig af et andet sted, og har altid haft en udlandsdrøm, det kan også være, det bliver en anden ligaklub, hvor der er en spændende udvikling i gang lige nu med et opadgående niveau. Det er jeg bestemt heller ikke afvisende overfor, for det vider også om, at man selv har et højt niveau. Nu skal jeg først gøre arbejdet færdigt her og sikre, at Skive fH går videre i pokalen, når vi møder Grindsted,” siger Mads-Peter Lønborg.